U 36. sam nevin, viđam se s prostitutkom i još nismo vodili ljubav, a sad znam zašto je zovu MAGIČNA RUKA

On se zaljubio u prostitutku i ne zna kako da joj to kaže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Nakon što se zaljubio u prostitutku, Englez je u strahu da će ga ona ostaviti ukoliko joj prizna šta zaista oseća.

“Sve je počelo u julu prošle godine. Ovo je prvi put da sam angažovao prostitutku. Ja imam 35 a ona 31 godinu. Kada smo prvi put izašli, proveli smo noć zajedno i iako nismo imali “pravi” seks, bili smo veoma intimni, i jedno drugom smo pružili erotsku masažu”, započinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Bez obzira na karantine, mi smo se redovno viđali, i na početku je to bio klasičan odnos prostitutke i klijenta, ali sada se pretvorilo u nešto mnogo više”, objašnjava muškarac i nastavlja:

“Razmenjujemo poruke i čujemo se kad god možemo. Zaista osećam da je i ona zaljubljena u mene, ali nijedno ne želi da povuče prvi potez”.

Foto: Profimedia/Antonio Guillem Fernndez / Alamy / Alamy / Profimedia

“Svaki put kada se vidimo, odemo na večeru, a posle toga masiramo jedno drugo i sada znam zašto za nju kažu da ima magične ruke. Zato mi i ne smeta što još nismo do kraja vodili ljubav, mada ja nemam uopšte iskustva u seksu. Ovo je najdalje dokle sam stigao sa bilo kojom ženom”, iskren je Britanac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Takođe, veoma sam stidljiv i ne znam kako da joj kažem da sam zaljubljen u nju i da želim da budemo pravi par. Ali, strah me je da me ona ne odbije i da tako upropastim ovo što imamo”, u dilemi je Englez.

Foto: Matt Dutile / ImageSource / Profimedia

“Ne želim da je izgubim! Da li da naš odnos ostane striktno poslovan, između poslovne pratnje i klijenta, ili da pokušam da sve pretvorim u ozbiljnu vezu”, zaključio je on.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar