Odlučili da potraže STRUČNU pomoć: Ana i Rasta zbog ćerke idu kod PSIHOTERAPEUTA

Rešili da poslušaju savete stručnjaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Reper Stefan Đurić Rasta i njegova bivša supruga Ana Nikolić već mesec dana idu kod psihoterapeuta da bi prebrodili krizu u kojoj su se našli kao roditelji. Kako Srpski telegraf saznaje, otkako je muzičar osuđen na 12 meseci kučnog pritvora zbog priznanja da je posedovao preko pola kilograma skanka za ličnu upotrebu, oni tu situaciju nikako ne mogu da objasne njihovoj ćerkici.

Naime, dete pati jer s ocem ne može, kao pre, da ide kad gde poželi, a ne razume zbog čega odjednom tata ne može da je odvede na igralište i u šetnju u bilo koje vreme, kao što je navikla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Otkad je Rasta počeo da služi kaznu s nanogicom, ima pravo da provede samo dva sata van kuće. Tada obično prošeta do svog studija, koji se nalazi blizu stana u kom živi. Kako ga se dete poželelo dok je bio u pritvoru, sada stalno traži da bude kod tate, što Ana podržava. Tara je još uvek mala i traži da s ocem ide napolje, na igrališta i u šetnju. Pošto sad ne može da joj ispuni želje, devojčica ništa ne razume, a on ne može da nađe način da joj objasni zbog čega je tako. Sastao se s Anom, pričali su o svemu, pa je i njoj, kao majci, bilo žao zbog svega kroz šta im ćerka prolazi. Rasta mi je ovim rečima rekao: “Sve što radimo radimo zbog Tare, mala je i teško joj je objasniti ovakvu situaciju” – priča reperov drug za gorepomenuti list i otkriva da je Ana na nagovor majke Miljane s Rastom počela da posećuje psihoterapeuta:

– Ani je majka predložila da počnu da idu na zajedničke seanse kod njene poznanice. Rasta nikako nije bio za to u početku, ali ga je Ana ubedila rečima da svakako ništa neće da izgube. Rešili su da odu jednom i da vide da li će to da im pomogne i nisu se pokajali. Na terapiji su pričali o tome da teško mogu ćerki da objasne zbog čega je njenom ocu ograničeno kretanje i zašto s njim ne može nigde da ide. Ana se u jednom trenutku rasplakala i rekla da ne može da čeka godinu dana da njena ćerka slobodno šeta s ocem gde poželi jer je previše vezana za nju i teško joj pada kada se Tara rasplače u takvim situacijama. Pred kraj te prve terapije su tražili savete kako da detetu objasne situaciju, pa su se dogovorili da dolaze jednom nedeljno i da rešavaju problem korak po korak.

Inače, pevačica je nedavno i pričala o tome koliko joj je ćerka patila otkako je Đurić bio u pritvoru nekoliko meseci.

– Strašno je bilo što ćerki nikako nisam mogla da objasnim da joj je otac u zatvoru i zašto ne može da ga vidi. Srce mi se raspadalo, a nisam mogla ništa da uradim. Stalno sam Tari pričala da tata uskoro dolazi i da je na putu. Sada, iako je napolju, mora da ga viđa samo u stanu, mnogo mi je žao zbog toga – rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Rasta progovorio o DETALJIMA RAZVODA od Ane Nikolić: Ovo je razlog što smo odlučili da se rastanemo



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar