“To je napisao neko mnogo LUKAVIJI i pametniji”: Vučić o non-pejperu, predsednik sumnja na jednu ŽENU

On je dodao da se taj dokument nije pojavio slučajno i da je o tome čitao kada se vratio iz Brisela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom posete Pukovcu izjavio je da stalno dobija izveštaje o „non pejperima“, i kako je pre primanja druge doze vakcine protiv virusa korona izjavio, to mu podiže pritisak. Kazao je i da mu je više briga zadao ovaj drugi „non-pejper“ nego prvi.

– Alergičan sam na penicilin. Posle prve doze nisam imao nikakve reakcije, ali ubiše me s raznim „non pejperima“, to mi pritisak uništi. Dođem u pola dva u Beograd i dobijem novi „non-pejper“. Sve ostalo je u redu – kazao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je dodao da se taj dokument nije pojavio slučajno i da je o tome čitao kada se vratio iz Brisela.

– Taj „non pejper“ je napisao neko mnogo lukaviji i mnogo pametniji. Vidim da svi demantuju. Više briga mi je zadao ovaj drugi „non pejper“ nego prvi. Mnogo je stvari navedeno unutra koje bi se Srbima dopalo, a onda jedna ključna stvar – proznanje nezavisnosti Kosova. Dakle ove vam Srbi ove manje važne stvari, a najvažniju stvar vi morate da isporučite nama – naveo je.

Kako je rekao, sumnja da jedna osoba stoji iza ovog „non pejpera“. Reč je o jednoj fantastičnoj ženi, dodao je.

– Tek ćemo da analiziramo taj dokument: Nama to niko još nije pokazao, a tačno znam ko je to mogao da sastavi – naglasio je.

Vučić se obratio građanima u Pukovcu: Niš postaje raskršće puteva, uradili smo mnogo (FOTO)

Podsetimo, posle navodnog slovenačkog „non pejpera“ koji predlaže promenu granica na Balkanu, mediji u Prištini su objavili dokument za koji navode da su ga pripremile Francuska i Nemačka za nastavak dijaloga Beograda i Prištine, a kojim je predviđeno da se on završi međusobnim priznanjem dve strane.

Naime, prištinska „Koha“ je pod oznakom „ekskluzivno“ objavila da je došla u posed tog navodnog dokumenta koji predviđa okvir za dalje pregovore.

„Koha“ navodi da je u redakciju stigao dokument za koji se kaže da je „non pejper“ koji su pripremile Nemačka i Francuska, kao zajedničku inicijativu ove dve zemlje za nastavak dijaloga i njegovo zaključivanje konačnim sporazumom.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar