OTVORILA DUŠU

Manekenka zatrudnela tek nakon treće VANTELESNE, pa pred porođaj dobila koronu: Bio je to TEŽAK period

"Gledam kako ona mazi moju bebu i plačem jer ja ne mogu", otkrila je manekenka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/ivanakorab

Mabekenka Ivana Korab u februaru je na svet donela sina Matea, a sada je progovorila o borbi za potomstvo.

Naime, uspela je da ostane u drugom stanju tek nakon treće vantelesne oplodnje, a sada je svoju priču podelila sa svima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mi smo se namučili da ga uopšte dobijemo. Bila je u pitanju vantelesna oplodnja i bio je to baš dug proces. To je nešto što sam zadržala za sebe i nisam delila na socijalnim mrežama, iako sam neko ko je tamo vrlo iskren i otvoren po pitanju svega. Ljudi su mi stalno pisali kako izgledam divno i kako sam srećna, i onda sam ja negde želela da to pokažem, i vikala sam: ‘Ljudi, jednog dana kad bude vreme, ja ću vam ispričati. Nije meni baš sve tako divno’. I mislim da me nisu shvatali, mislim da su mislili da imam neki ljubavni problem “, rekla je ona u emisiji “RTS ordinacija”.

„Stavio mi je ruku na butinu i…“: Ivana Korab progovorila o neprijatnoj situaciji koju je doživela

“Nama je tek treća vantelesna oplodnja uspela. To mi je bio jako težak period. I onda kada se sve desilo počela sam da pričam o tome, zato što sam videla da je to kod nas tabu. Muškarci su manje muškarci i žene su manje žene ako ne mogu prirodnim putem da ostanu trudne. Lakše je kad imaš neku vrstu podrške, od bilo koga, a kamoli od nekoga ko je to sve prošao i može da ima ista iskustva”, dodala je glumica.

Kako je za vreme porođaja bila zaražena koronavirusom, Ivana nije mogla odmah da vidi sina. S obzirom na to da je virus imao i njen suprug, zamolila je drugaricu da u početku bude kod njih u stanu i pomaže im sa bebom.

“Nisam mogla da vidim bebu sve dok nisam izašla iz bolnice, posle četiri dana sam ga videla prvi put. Mi smo zamolili jednu prijateljicu da dođe sa nama, tih 10-15 dana, dok smo mi još uvek zarazni, da prosto bude sa njim sve vreme, i spavala je tu sa njim. Ja stojim na vratima sobe, sa maskom, a ona ga mazi, i onda ja plačem jer ne mogu da ga mazim”, rekla je manekenka iskreno u pomenutoj emisiji.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar