Tomović i Ivana otkrili detalje njihovog ODNOSA, ona mu poručila: Želim te u svom životu (VIDEO)

Ivana Aleksić se nada da će joj Ša uskoro biti bivši muž

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, rešila je da se razvede, nakon čega je on stupio u romansu u “Zadruzi” sa Tarom Simov.

Nakon toga, krenule su spekulacije da se smuvala sa bivšim zadrugarom Vladimirom Tomovićem, koji je u rijalitiju imao sukobe sa Ša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njih dvoje su se uključili u lajv na Instagramu i takve glasine demantovali.

“Meni promocija ne treba, ko me voli – voli me, nije važno. Ovo što se dešava kada je Ivana u pitanju, to je užas. Hajka se podigla zbog par lepih reči koje sam rekao. Sad ću da uključim Ivanu. Ivana ne zaslužuje ovo što se dešava. Ivanu poznajem 10 godina, preko Vladana”, počeo je Tomović.

Vladimir Tomović progovorio o VEZI sa Ivanom Aleksić: Ona je DIVNA žena i ne zaslužuje da bude isprljana

“Ja ne bih volela da budem na televiziji, naš prijateljski odnos ne bi bio problem da si ti žensko. Ja sam isto tako pozdravljala tetka Nadicu. Ja želim da imam nekog ko će stati iza mene, pokazao si da si dobar čovek i prijatelj, ja takve ljude želim u životu”, pričala je Ivana.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vladimir Tomović (@vladelije)

“Ja nisam znao da ćemo mi stupiti u kontakt, ne znam što neko ima potrebu tebe da prlja što si htela da mi se zahvališ, ono nisu bila srca ljubavi. Ljudi kada vide lep komentar, to je haos. Ona ima spor sa njim na sudu”, rekao je Tomović.

“Da, imam papir, to treba da se razreši… Vladimir i ja ne živimo zajedno, nismo se nikada videli u životu, nismo se upoznali. Ti si u Crnoj Gori, ja sam u Srbiji”, rekla je Ivana.

Priča se da su u VEZI, a sada su se oglasili Tomović i Ivana Aleksić: Večeras ćemo reći ISTINU (FOTO)

“Ivana je rekla mom bratu da se zahvali zbog lepih komentara, ona ne priča o Ša, nego je stala u moju zaštitu”, dodao je Vladimir.

Ivana je potom priznala da se nada da će Ša da joj uskoro bude bivši muž.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar