Profesorka postala beskućnica: Posle 2 meseca dobila na poklon telefon i ovako je odmah zaradila MILIONČE

Ponekad čovek mora da dotakne dno da bi znao šta sve može da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/elisarosewatson

Šta je sve Britanka Eliza Rouz Votson doživela u poslednjih osam godina, njena priča lako bi mogla da se prenese na filmsko platno Holivuda.

Eliza je imala 23 godine kada se po prvi put zaposlila u osnovnoj školi predavajući deci engleski jezik. Međutim nije želela da se odrekne noćnog života, provoda sa drugaricama, mnogo seksa i pića i brzo je dobila otkaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eliza Rose Watson (@elizarosewatson)

Umesto da se potrudi i pronađe novi posao, živela je od majčinog novčanika a sav novac koji je dobijala naredne četiri godine trošila je na piće i cigarete. Krenula je očekivano i sa kokainom. Iako su joj čak i drugarice unormalile životne navike, Eliza je tonula.

“Krala sam od majke novac samo da ih imala za piće i provod. Nisam želela da vidim drugi način života. Danima bih bila toliko nadrogirana da ne bih znala gde sam”, kaže danas žena koja ima blizu MILION pratilaca na Instagramu.

Dok nije ostala bez osnovnog izvora prihoda i životne podrške. Bez majke i novca ništa drugo joj nije preostalo nego da ili ode i spava ispod nekog mosta, ili noći kod jedne, pa kod druge, pa treće drugarice i tako redom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eliza Rose Watson (@elizarosewatson)

“Kada su mi i sve drugarice zatvorile svoja vrata kuća, dotakla sam dno. Dok sam boravila kod njih, svako veče odrale bi svoja grla da mi objasne čime sve mogu da se bavim jer sam oduvek bila lepa i imala sam ‘kliker’. Kada mi je jedna od njih dala na poklon telefon, rešila sam da istražim mogućnosti. Nisam se ponosila time, ali videla sam trenutno rešenje u sve popularnijoj platformi OnlyFans. Dopalo mi se što sam mogla sama da odredim granicu dokle ću da se pokazujem muškarcima i ženama, dokle ću da se skidam i poziram. Nisam htela pornografiju. Samo erotske slike i to je to”, ističe Eliza.

Samo u prvih mesec dana zaradila je više nego za šest meseci kao profesorka pre osam godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eliza Rose Watson (@elizarosewatson)

“Nisam mogla da verujem. Vratila sam majci sav novac koji sam od nje uzimala, izvinjavala sam joj se jedno 800 puta dok me nije ponovo prihvatila u svom životu. Sada se i ona uverila da sam uspešna, kad je videla da za godinu dana mogu da uzmem milion funti. Nisam srećna zbog toga što prodajem svoje telo, ali za sada mi ide odlično i dok sam mlada, a imam 31 godinu, radiću ovo još. Ovakve platforme samo mogu još više da se razvijaju zbog novonastale situacije u svetu”, jasna je Eliza Rouz Votson.

“Uništavala me je”: Instruktorka plesa 8 meseci spavala sa učenikom – kada bi je odbio, ovo mu je radila



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar