Ovako izgleda DEČKO Milene Radulović: Stariji je od nje 10 godina, prvi put se pojavili u JAVNOSTI (FOTO)

Glumica i njen partner prvi put su se u javnosti pojavili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Milena Radulović je već duže od godinu dana u vezi s ruskim producentom Sergejom Torčilinom, koji trenutno boravi u Beogradu, prenose mediji.

Glumica i njen partner prvi put su se u javnosti pojavili na nedavnoj premijeri ruskog naučnofantastičnog filma “The Superdeep”, čiji je on producent, a u kom ona igra glavnu ulogu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otkako je javno progovorila o torturi i seksualnom zlostavljanju koje je pretrpela od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, Milena je privukla veliku pažnju javnosti, a mnoge je zanimalo šta se dešava u njenom privatnom životu, da li trenutno ima partnera i ko je on.

Prema saznanjima, u pitanju je 36-godišnji pisac i producent iz Rusije Sergej Torčilin, s kojim se zbližila dok su radili na filmu “The Superdeep”.

Interesantno je da su njih dvoje zajedno radili na njenom liku epidemiološkinje Ane u ovom ostvarenju, a u domaćoj javnosti prvi put su se zajedno pojavili 15. aprila ove godine na njegovoj beogradskoj premijeri.

– Volim Anu, jer smo sve njene dileme napisali Sergej Torčilin i ja. Kad sam dobila scenario, moj problem je bio što se ona ne menja tokom filma. Ona je samo htela da spase sve i pokušala je da preživi. To za mene nije bilo nimalo interesantno, jer je to kraj koji smo videli hiljadu puta. Zato je moj zadatak bio da joj dam unutrašnje dileme – otkrila je glumica tokom promocije u Rusiji u novembru.

Foto: printscreen/youtube

Kako naš sagovornik dalje navodi, pandemija korona virusa dodatno je zbližila ovaj par, pa su tokom prošle godine bili upućeni uglavnom jedno na drugo. Upravo tada je veza postala ozbiljna, a kada se situacija u svetu malo smirila, iskoristili su priliku da putuju zajedno.

Radulovićeva je često objavljivala fotografije sa raznih destinacija, međutim, nikada nije postavila njihovu zajedničku sliku kako ne bi privukla pažnju javnosti. Ipak, svojim najbližima, porodici, prijateljima i kolegama, otkrila je da je u vezi sa Sergejom i da je zaljubljena, te da uživaju.

Milena Radulović uhvaćena ispred ŠKOLE UŽASA: Pokazala dečku mesto gde je silovao Mika Aleksić?

Podsetimo, Milena je nedavno bila u Rusiji, i to da bi se sklonila od velikog pritiska javnosti nakon što je iznela optužbe na račun Mike Aleksića.

Tamo nije provela mnogo vremena, jer je i ovde imala obaveza sa pripremama za premijeru filma, a Sergej joj se sada pridružio. Radulovićeva je svog dečka upoznala s porodicom i prijateljima, a vreme provode obilazeći prestonicu. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Milenom, ali ona se nije javljala.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar