Isplivale nove ŠOK FOTOGRAFIJE Sonje koja tvrdi da je Dačićeva ćerka: Svi gledaju u bizaran detalj (FOTO)

Upitan da prokomentariše ovaj slučaj, Dačić je, očigledno šokiran njegovom bizarnošću, rekao u čemu je najveći problem sa ovakvim i sličnim tvrdnjama koje dolaze od nepoznatih ljudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Šporčić

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ima ćerku i sina koji žive u Londonu sa ženom iz prvog braka, od koje se još nije razveo! Tako barem tvrdi izvesna Sonja, koja je svom navodnom ocu poslala pismo imejlom, a koje je na adresu kabineta šefa srpskog parlamenta stiglo pre tri dana. Iz tog dokumenta koji je Dačić ekskluzivno pokazao u jutarnjem programu TV Hepi, saznaje se da već dve decenije jedna žena pati i plače za njim u Londonu, jer tamo živi sa dvoje zajedničke dece koje je on, kako stoji u ovom pismu, ostavio.

– Poštovani gospodine Dačiću, ja sam Sonja, vaša ćerka iz prvog braka. Molim Vas da priznate da smo moj brat i ja Vaša deca ili ću Vas tužiti za bol koji ste naneli meni i mom bratu lažući sve ove godine. Mene ne zanima s kim ste Vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate za mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju i odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina, jer ste je vi ostavili i niste se još razveli – piše Dačićeva fantomska ćerka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

TRAŽI IZVINJENJE

Ona nadalje apeluje na odgovornost njega kao roditelja, pa zahteva da njenu majku i brata makar pozove i izvini im se.

– Vi ste odgovorni da gledate o nama i ne možete nas se odreći. Ako takav zakon postoji, da neko može da se odrekne sopstvene dece i žene, onda ću ja takav zakon poništiti, ulazeći u političku igru na čelu komunističke partije sveta. Toliko zasad. Pozovite mog brata i moju mamu, izvinite im se, molim Vas – navodi se u pristiglom imejlu, potpisanom sa „Sonja, Vaša ćerka koja tako nešto nije zaslužila.

BIZARNE FOTOGRAFIJE

Osim teške ispovesti ostavljene ćerke, koja je posle toliko godina konačno smogla snage da se obrati svom ocu, Sonja je poslala i nekoliko fotografija na kojima se slikala u, malo je reći, bizarnim pozama.

Na jednoj od njih Sonja na glavi nosi mali crveni šešir, sličan onom koji nose veštice, dok na drugoj fotografiji leži na leopard dezeniranom krevetu i sa golim nogama povijenim u kolenima i crnim damskim šeširom na sebi.

Foto: Printscreen

Sudeći prema izgledu ove žene, lako se može zaključiti da je dotična gospođa u zrelijim godinama, pa se automatski postavlja pitanje verodostojnosti svih njenih navoda. Međutim, ko smo mi da iznosimo zaključke kod ovako osetljivih stvari.

Da li trudnica vakcinacijom štiti BEBU? Deca se rađaju sa ANTITELIMA, a evo šta kažu stručnjaci

ŠOKIRAN

Upitan da prokomentariše ovaj slučaj, Dačić je, očigledno šokiran njegovom bizarnošću, rekao u čemu je najveći problem sa ovakvim i sličnim tvrdnjama koje dolaze od nepoznatih ljudi.

Foto: Printscreen

– Kada su u pitanju napadi koji dolaze iz medija ili političara, tu ostaju ožiljci, ali se ide dalje. Ovde je opasno kada neko od aktera veruje u to što piše. Tu nastaju problemi. Najveći problem kod određenih ljudi koji imaju neke psihičke probleme jeste što oni stvarno veruju u to. Najveća kolekcija istorijskih likova se nalazi na psihijatrijskim klinikama. Ja ne želim ništa loše da kažem o osobi, jer je ne poznajem, ali ako postoji osećaj da sam ja nešto zgrešio prema njima, dokle ide granica kazne. Sreća, pa ona ne živi ovde, barem tako piše… – naveo je Dačić, dodajući da ga zvanična supruga Sanja nije pitala da li ima tajni brak.

Piše: GORAN MITROVIĆ

OVU ALI I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 22. APRIL 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

Ostavite komentar