Novi KOLAPS u Subotici: Stranac zaglavio OGROMAN kamion ispod podvožnjaka

Vozač je prvo skrenuo sa Senćanskog puta u Lošinjasku ulicu, ali nije dobro procenio visinu podvožnjaka i ostao je zaglavljen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Subotica
Foto/Wikipedia

U centru Subotice izazvan je saobraćajni kolaps kada se kamion ogromnih gabarita zaglavio ispod podvožnjaka.

Podvožnjak je nepunih 500 metara od centra grada, a posle incidenta nije se moglo ni prema centru, ni prema Paliću, pa je saobraćajna gužva potrajala više sati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vozač je prvo skrenuo sa Senćanskog puta u Lošinjasku ulicu, ali nije dobro procenio visinu podvožnjaka i ostao je zaglavljen. Kabina je potpuno smrskana, staklo popucalo, a kako saznajemo štete je bilo i na prikolici.

Na sreću, vozač nije teže povređen, zadobio je lakše povrede, ali je ostao “zakovan” u vozilu. Morali su da ga spasavaju vatrogasci i policija, koji su ga jedva izvukli iz kabine.

Inače, na tom delu puta je obeleženo na nekoliko mesta, da je ispod podvožnjaka dozvoljen prolaz samo vozilima do 3,3 metra visine. Pošto je strain državljanin, vozaču je bila nepoznata ta deonica puta, a zbog loše procene, nije dobro prošao.

Očevici kažu da se od Senćanskog puta do centra grada gužva povećavala, pa je tokom više sati teretni saobraćaj bio obustavljen, a putnički znatno otežan.

Prošle godine je za prvih osam meseci na istom ovom mestu bilo sedam nezgoda, prilikom kojih su teretna vozila udarila u isti podvožnjak, potvrdili su nadležni.

Podvožnjak je inače na trasi puta u čijem produžetku su javna skladišta u Lošinjskoj ulici, pa je taj višegodišnji problem za teretnjake još uvek nerešen, a kako je najavljeno, ima izgleda da se reši izgradnjom novog podvožnjaka, kada počne gradnja brze pruge na ovoj lokaciji.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar