Preminuo Damjan Diklić: Biljana Srbljanović se POTRESNIM rečima oprostila od prijatelja (FOTO)

Spisateljica je na svom Fejsbuku objavila tužne vesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/webandi

Glumac Damjan Diklić (40) je preminuo, a tužnu vest na Fejsbuku objavila je Biljana Srbljanović koja se oprostila od njega.

– Iznenada nas je napustio Damjan Diklić (40), glumac, poliglota, svetski putnik, poznavalac i ljubitelj opere i klasične muzike, kreativno biće, dobar i veran drug. Damjan je igrao mnoštvo uloga na francuskom i srpskom jeziku, tečno je govorio makedonski. Uspeh je, između ostalog, ostvario i u ulogama u predstavi “Joue dans Complicités” koju je, pune četiri godine, igrao u Belgiji i Francuskoj i na turnejama u Italiji i Srbiji, kao i u predstavi “Beogradska trilogija” Teatra levo u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Damjan je bio duhovit i nežan, pametan i svojeglav, samostalan, avanturista, umetnik posebne vrste. Njegovim preranim odlaskom izgubili smo iskrenog, hrabrog čoveka, koga nećemo zaboraviti. Tugujemo danas svi uz Anu, Backa i Janu, uz celu porodicu u Francuskoj, Srbiji i Makedoniji, uz njegove prijatelje i poštovaoce, kao ljudi koji smo imali sreću da nam Daki dotakne život. Vidimo se, lepi druže naš – napisala je poznata spisateljica.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar