Ani dečko poklonio ogrlicu, pa joj posle godinu dana otkrio TAJNU o toj večeri i šokirao je za ceo život

Ovo ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Smudha

Australijanka Ana iz Tasmanije dugo se zabavljala sa dečkom Terijem, koji joj je jednom prilikom poklonio ogrlicu sa spiralnom školjkom, koju je lično napravio.

Godinu dana je nosila tu ogrlicu, ne sluteći da se u njoj nalazi skriven verenički prsten, koji je Teri u jednom momentu odlučio da joj otkrije i da je zaprosi.

“Oduvek me je privlačila ideja da nekom pokonim nešto misteriozno, a da tek kasnije otkrije pravu vrednost i značenje poklona. Ogrlicu je nosila svakodnevno, uvek i svuda”, rekao je Teri za ABC News i otkrio da se brinuo u ponekim trenucima za svoj poklon od neprocenjive vrednosti, kada bi recimo prolazila bezbednosnu kontrolu na aerodromu.

Godinu dana kasnije, kada su obilazili pećine u Škotskoj, simpatični mladić odlučio je da kaže Ani šta se nalazi unutar ogrlice.

“Pre nego što smo se spustili u pećinu, zamolio sam je da mi da ogrlicu kako bih je uslikao među kamenjem. Kada sam je otvorio, izvadio sam verenički prsten i dao joj”, opisao je Teri.

Foto: Printscreen/Youtube/Smudha

Ana je bila izbezumljena i pozitivno šokirana, ali je prihvatila da se uda za svog voljenog, što je zabeleženo na Jutjubu.

Sada su u braku i planiraju da kupe kuću i da naprave venčanje.

“Nadam se da ćemo imati svoj dom, a venčanje ćemo organizovati sa porodicom i prijateljima u opuštenoj atmosferi”, zaključio je Teri.

Ljubavnici nicali kao pečurke: Marija navela švalera da UBIJE njenog muža, dok se budila kraj treće osobe



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar