Ljubavnici nicali kao pečurke: Marija navela švalera da UBIJE njenog muža, dok se budila kraj treće osobe

U danu tragedije ugovarala polni odnos sa još jednim ljubavnikom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Comunitat Valciana

Pohotna medicinska sestra iz Španije Marija Hesus Moreno Santo (26) dobila je nadimak Crna udovica zbog nesvakidašnje horor priče iz njenog života. Ona je, naime, upletena u seksualne afere i kriminal, imala je mnogo ljubavnika, a jednog od njih nagovorila je da ubije njenog supruga.

Zločin se dogodio pre četiri godine u Valensiji, kada je njen muž, inženjer Antonio Navaro usmrćen sa šest uboda nožem dok je ulazio u svoj automobil, prenose španski mediji.

Ubica je Salvador Rodrigo Lapiedra (47), koji ga je čekao ispred garaže nakon što je prethodno dobio ključeve od svoje ljubavnice, a žrtvine supruge Marije, da bi nakon zločina pobegao, prenosi El Espanol.

Telo su nekoliko sati kasnije pronašle komšije, a ubica je neprimećen pobegao sa mesta zločina.

U jednom momentu je, prema policijskim spisima pormenio status na WhatsApp-u, što je bio signal Mariji da je izvršio ono što je tražila od njega.

Vest o smrti muža medicinsku sestru je zatekla u tuđem krevetu, pošto je noć provela sa još jednim ljubavnikom kojeg je imala.

Tog dana popdne Marija, odnosno Maje, kako su je takođe zvali i Salvador našli su se u kući njene sestre koja je otputovala na odmor, a dok su razgovarali o potencijalnoj nagradi za ubistvo, pohotna medicinska sestra slala je sms
poruke trećem ljubavniku Hozeu i predložila mu seks te večeri.

Marija i njen pokojni suprug Antonio imali su petoro dece i bili su ekonomski vrlo situirani, a razlog zbog kog je naručila ubistvo, verovtno je bilo to da bi nasledila njegovo bogatstvo.

U braku su bili godinu dana, pre nego što se dogodio zločin.

Maje i Salvador zbog svirepog čina suočiće se sa kaznom zatvora i do 20 godina.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar