ŠOK scene! Srpski gastarbajteri pravili haos sa STRIPTIZETOM – ljube je i polivaju votkom (VIDEO)

Napravili korona žurku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Opšta pometnja nastala je u Kanadi nakon što su pre nekoliko dana u javnost dospeli snimci grupe građevinskih radnika iz Toronta koji su napravili korona žurku sa striptizetom.

Na osnovu snimaka, po svoj prilici, reklo bi se da su srpskog porekla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fotografije su prvo počele da se objavljuju na Tviteru, a onda je isplivalo i nekoliko snimaka na kojima se vide radnici koji je grle, ljube i polivaju votkom.

Sve se, prema pisanju kanadskih medija, odigralo devetog aprila. Radnici, pored skandalozne zabave, uz to ne poštuju ni propisane epidemiološke mere.

Ispovest STRIPTIZETE: Kada sam počela da se skidam, nisam mogla da verujem koliko su muškarci LICEMERNI 

O svemu se piše i na Redditu, pa je jedan komentar sledeći:

– Navodno svi učesnici su Srbi, što se lako utvrdi kada se čuje ton snimka. Epilog ove nesrećne avanture je da su tih sedam-osam srpskih porodica traumatično pogođene; podneti su zahtevi za razvod brakova, dečko (jedini ispod pedeset godina u društvu) koji je snimao i negde postavio je u komi nakon debelih batina. Privatna firma je izgubila milionske ugovore, svi zaposleni dobili otkaze i šta jos ne. Tragičan ishod jedne neverovatne gluposti – kaže komentator, a sve se dogodilo na jednom građevinskom zemljištu.

Na snimcima koji imaju ton jasno se čuje muzika, kao i povici “opa”, a ovim povodom oglasili su se svi. U zvaničnoj izjavi firme stoji kaže da nisu znali da se ovakva žurka održava, ali su i potvrdili da su svi radnici koji su u ovome učestvovali otpušteni.

Rezidencijalni građevinski savet Ontarija (The Residential Construction Council of Ontario) dao je izjavu u kojoj kažu da je situacija “odvratna” posebno zato što učvršćuje stereotip da su “radnici na građevini mizogini”.

Ontario se trenutno bori i sa ogromnim porastom inficiranih koronavirusom, a industrija građevina bila je unekoliko pošteđena restrikcija, za razliku od ugostitelja, te su svrstani u esencijalne radnike. Međutim, pitanje je kako će se ovaj slučaj odraziti na njihove povlastice.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar