Nikad pre ni mrava nije zgazila: Ljiljana udavila svoju decu u reci, razlog tragedije će vas rasplakati

"Mnogo sam volela svoju decu", kazala je žena koja je počinila jezivi zločin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Police Los Angeles

Joana (3), Teri (2) i šestomesečna Sijera pronađeni su mrtvi od posledica utapanja u gradiću Bakersfild (Kalifornija, SAD), a glavna osumnjičena za smrt je njihova majka Ljiljana Kariljo koja je, prema sopstvenom priznanju ubila decu jer navodno nije mogla da gleda kako ih njen suprug maltretira.

Prvi koji su stigli na lice mesta bili su policajci ovog okruga, koji su odmah kontaktirali baku mališana, a kada je konstatovana njihova smrt, raspisali su poternicu za njihovom majkom koja je poslednji put viđena sa decom.

Nekoliko sati kasnije policija je izvestila da je Ljiljana Kariljo ukrala vozilo marke Tojota i pobegla u pravcu severa, pišu američki mediji, a prenosi El Salvador.com.

Ona je kasnije uhapšena, a policiji je priznala da je “morala to da uradi da bi ih zaštitila”.

“Udavila sam ih…Nisam želela da ih otac i dalje zlostavlja”, rekla je Kariljo u policijskoj stanici.

Latinoamerikanka je dodala da je vodila spor za starateljstvo nad njima, pošto su mališani živeli sa ocem koje je on navodno zlostavljalo, ali Ljiljana nije navela na koji način je on to činio, prenosi San Embargo.

Tokom intervjua u pritvoru Lerdo u okrugu Kern, Kariljo je ponovoila da joj je žao što je to učinila i da bi najviše na svetu volela da su joj deca živa.

Nastavnicu koja je spavala sa učenicom nije popravio zatvor: Uradila je nešto što je šokiralo policiju

Razmišljala je takođe i o samoubistvu nakon što je ubila decu, ali prema njenim navodima, kada je došla do litice sa koje je planirala da se surva, pokvarilo joj se vozilo.

Kada su se slučajni putnici zaustavili da joj pomognu, ona je iskoristila trenutak nepažnje, ukrala njihov automobil i pobegla, da bi nekoliko sati kasnije bila uhapšena.

Ljiljana će se suočiti sa optužbom za ubistvo troje dece, kao i za krađu automobila i preti joj višegodišnja robija.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. LUDAČA ŠTO GA NIJE PRIJAVLJIVALA I UBILA PA BIH BAR DECA BILA ŽIVA A I ONA BI IZAŠLA NEKADA IZ ZATVORA AKO JE VEĆ ODLUČILA DA SPASI DECU

    Odgovori
  2. Bar tamo ima zakon i resenje za sve.Kako je imala srca ocigledno nema .Nema opravdanja za takvo delo.Žalosno za decu.

    Odgovori

Ostavite komentar