Sofija je toliko glasna u krevetu da sve izluđuje: Svekrva joj uputila ove reči i žestoko je izblamirala

Uprkos negodovanju okoline i primedbi, devojka je kazala da ne može da se obuzda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Saffiya Dalencia

Mlada barmenka i amaterska glumica Sofija Delensija (23) iz Londona suviše je glasna dok vodi ljubav sa svojim partnerom i svesna je toga.

Zbog svojih neartikulisanih zvukova, nije baš omiljena među komšijama koje je redovno opominju, ali ona jednostavno ne može da se suzdrži.

“Prilično sam glasna za vreme se*sa. Nisam sigurna zašto. Mislim da je to zato što se tako dobro osećam. Ja samo vokalno izražavam kako se osećam. Brbiljva sam i glasna”, kaže Sofija, prenosi San.

Ona ipak kaže da nije oduvek bila takva. Prvi polni odnos imala je sa 16 godina i tada “nije znala šta se događa”, da bi od 19. godine počela da uživa u se*su.

“Prvi put kad sam shvatila da sam glasna tokom odnosa, cimerka mi je poslala poruku da li je sve u redu, jer su joj jauci zvučli kao da je neko doživeo povredu”, istakla je ona i dodala:

“Kada sam joj rekla da je sve u redu i da je u pitanju se*s, ljutito mi je rekla da se stišam jer ima slobodan dan i želi da odmori, ali ne može od mene”, ističe Sofija.

Bahata Sandra uz viku i laž godinu dana besplatno ručala po restoranima, dok nije naišla na OVOG konobara

To nije jedina neprijatnost, naprotiv. Najveći blam koji je doživela jeste primedba majke njenog dečka.

“Pitala me je šta nije u redu, zašto to radim. Kada je shvatila da je sve kako treba, čak i bolje od toga, ljubazno me je zamolila da se stišam”, zaključila je Sofija.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar