Bahata Sandra uz viku i laž godinu dana besplatno ručala po restoranima, dok nije naišla na OVOG konobara

Tačno je znao šta treba da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: 1 news printscreen

Sandra Zajon (27) iz Krajstčerča na Novom Zelandu uhapšena je posle dvanaestomesečnog glumatanja po restoranima u kojima je na štos dobijala besplatne ručkove.

Nju je konačno raskrinkao dovitljivi konobar iz centra grada nakon što je od kolega iz drugih lokala čuo za priču o ženi koja čim sedne za sto viče i glumi ludilo kako bi dobila besplatni obrok, piše 1 News.

Sestra UKRALA vakcine i pobegla iz bolnice: Policajci došli da je uhapse, ali su zbog OVOGA odustali

Sandra je sa upražnjavanjem laži i glume počela u februaru 2020. godine, ali je zbog epidemije koronavirusa morala da se povuče i čeka novo otvaranje restorana sve do novembra prošle godine. Tada je nastavila sa lažima sve do marta kada je otkrivena.

Ova devojka prvi put je dobila besplatan obrok kada se požalila da jelo nije dovoljno posoljeno, kao i da se u njemu nalaze neke dlake. Priča joj je prošla, pa joj se restoran izvinio besplatnim ručkom.

Potom je istu stvar uradila nedelju dana kasnije u drugom objektu u Krajstčerču kada je izmislila da je stručnjak za ocenu jela i da piše recenziju o kvalitetu hrane u tom restoranu. Kako mu restoran ne bi izašao na lošiji glas, gazda ju je častio besplatnim jelom.

Tako je Sandra nekoliko puta jela bez da je plaćala, a priča o tome da je kritičar u jednom novinskom listu “pila je vodu” do epidemije koronavirusa. U međuvremenu se pritajila, a onda je ponovo počela sa starim ponašanjem u novembru prošle godine sve dok je nije uhvatio na delu jedan konobar.

“Pričao mi je prijatelj da je vikala pre dve nedelje u restoranu gde radi. Da se ponašala bahato, psovala je radnike što kasne sa jelom i pretila im je da će sve objaviti u novini. Njemu je bilo sumnjivo to, pa je posle istražio da li je zaista kolumnistkinja jednog časopisa za hranu. Bilo mu je krivo što ga gazda nije poslušao da je reč o prevarantkinji već joj je dao besplatan ručak. Prema njegovom opisu i svemu ostalom, njenom ponašanju, odmah sam zaključio kad nam je ušla da jede da je to ona. Istu stvar radila je kod nas. Kamera je sve lepo snimila, a ja sam odugovlačio sa porudžbinom da bi policija došla. Na vreme smo je pozvali, dok je žena bila u restoranu. Policija ju je privela uz priču da pravi probleme u restoranu, a onda su i pokupili snimke iz prethodnog restorana. Valjda su ih uporedili, uvideli da je reč o prevarantkinji”, rekao je konobar za 1 News.

Sandru su u međuvremenu prijavili još neki vlasnici restorana iz grada i okoline, pa će biti žestoko kažnjena zbog glumatanja i laži.

Novčanik za nju ne postoji: Ova žena tolika je ŠKRTICA da muža stolara tera da joj popravlja ZUBE (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar