Knežević OPLEO po Đukanoviću: Umesto o bankrotu Crne Gore, on priča o Srbiji

Podsetio je da je EU početkom nedelje odbila da preuzme kredit Crne Gore od kineske EXIM banke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS/Youtube/Printscreen

Poslanik i jedan od lidera vladajućeg DF-a Milan Knežević kritikovao je predsednika Mila Ðukanovića zbog ponovnog bavljenja navodnim “malignim srpskim uticajima” u Crnoj Gori jer je, kaže, od njega očekivao da narodu kaže koliko je fabrika, škola i bolnica otvorio za tri decenije vladavine, kao i da je država bankrotirala zbog njega.

Takođe, kaže Knežević, mogao je reći koliko je u vremenu pandemije obezbedio vakcina i šta je uradio da naš zdravstveni sistem da spremno dočeka ovaj globalni izazov.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Umesto toga, ponovo se bavio Srbijom, najavljivao nove ratove na osnovu iskustva iz devedesetih i po starom dobrom običaju pretio svima koji ne misle kao on. Zato sad imamo najgoru vest za građane naše države a to je javno priznanje našeg državnog rukovodstva da ne možemo vratiti dugove, da će nam iz dana u dan padati kreditni rejting, i da više nigde nećemo moći da pronađemo neophodna sredstva za puko preživljavanje”, rekao je Knežević u izjavi za podgorički portal Borba.

Knežević poslao BRUTALNU poruku Đukanoviću: “Kaži narodu da je Crna Gora bankrotirala zbog tebe”

Podsetio je da je EU početkom nedelje odbila da preuzme kredit Crne Gore od kineske EXIM banke, a međunarodne crnogorske obveznice su doživele najveći dnevni pad u svojoj istoriji.

“Drugim rečima Crna Gora je bankrotirala, i zato Ðukanović lovi preostale Srbe iz 1918. pošto u 2021. zahvaljujući njemu, a plašim se i neodlučnosti i nesposobnosti čelnih ljudi vlade, ćemo doći u situaciju da bukvalno prosimo svaki evro po regionu i svetu”, poručio je Knežević.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar