Zna li neko Mladena? Beograđanka na GENIJALAN način prišla Podgoričanu, pa čula: “Neću ti ga ja dolazit'”

Ona ga je primetila u Sutomoru u jednom plažnom baru a njihov susret će vas sigurno nasmejati do suza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: J.M. Guyon - Copyright 2013 / CandyBox / Profimedia

Jedna Beograđanka (24) podelila je sa nama  dogodovštinu sa svog letovanja koju je mnogima prepričavala, a njenu ispovest vam prenosimo u celosti.

Naime, ona je te godine letovala u  Sutomoru, a na letovanje je došla sa još tri drugarice. Jednog dana dok su se sunčale i pile piće u poznatom plažnom baru i odmah je primetila zgodnog momka preko puta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Drugarice i ja smo pile piće tu u plažnom baru kada smo primetile njega, doduše prva sam to bila ja. Kako smo se ceo dan nešto glupirale, a budući da su primetile da sam bacila oko na tipa, kladile smo se da li mogu da mu priđem – priča nam ona i dodaje šta se dogovorila sa drugaricama.

– Kako sam htela da ih dodatno zabavim ali i da priđem zgodnom momku prihvatila sam opkladu. Popila sam “na eks” svoj koktel i krenula ka njegovom stolu. Sećam se da sam odmah videla kesicu kikirikija na njegovom stolu i sednem ja tako pored njega, dohvatim kikiriki i počnem da jedem, ne govoreći ni reči. On se okrenuo, pogledao me i počeo da se smeje – priča ona i opisuje kako je tekla njihova konverzacija:

– Nakon dužeg smeha me je pitao kako se zovem. Pričali smo o nekim uopštenim stvarima i informacijama, popili smo piće i razmenili brojeve. Rekao mi je da živi u Podgorici i da često dolazi u Sutomore i to baš u lokal u kojem smo se sreli. Dogovorili smo se da sutra veče dođe iz Podgorice i da izađemo u grad – rekla nam je ona i prepričala epilog cele situacije:

– Sutradan, negde posle podne, dok sam se ja uveliko spremala za izlazak poslao mi je sledeću poruku: “Vidi, ođe u Podgorici neki pljusak, ako nastavi ovako da pada neću ti ga ja dolazit'”. Bila sam šokirana. Naravno, ništa nisam odgovorila, a on nikad nije došao. Nemam kontakt sa njim, a sećam se jedino da se zove Mladen – završila je ona svoju ispovest i poslala molbu da ukoliko se Mladen prepozna da se javi.

Sanja (29) otvorila dušu: “Spavala sam s HIRURGOM na Urgentnom dok me je dečko zabrinut čekao ISPRED” 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar