Zbog poljupca sa zadrugarkom Kristijana OSTAVILA žena: POKUPILA je stvari i sa ćerkom otišla kod majke

Komšije tvrde da je mnogo smršala i da se vidi da pati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Kristijan Golubović pre neko veče se u Zadruzi poljubio sa Kristinom Spalević, a kako stvari stoje, njegova supruga Ivana preko ovoga neće moći da mu pređe.

Kristijanove sestra i kuma prokomentarisale njegove POLJUPCE sa zadrugarkom: On VOLI svoju suprugu i dete

Kako piše Blic, nakon što je u “Farmi” imao izlete sa Jovanom Balerinom i Jasminom Medenicom, Kristinu supruga ne želi da mu oprosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa ćerkom otišla u selo Ratina kod majke. To dete sada ima pet godina i vrlo je svesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Otkako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni pojavljivala iz stana, a do tada je vodila ćerku u obližnji park”, rekao ej jedan njihov komšija iz Kraljeva za pomenuti medij.

Kristijan Golubović PREVARIO ženu u Zadruzi: LJUBIO cimerku, a onda su završili u istom krevetu (VIDEO)

“Svi smo izenadili i kada se udala za njega jer je ceo život povučena, smerna i mirna. U poslednje vreme se okrenula Bogu, bila je i ranje pobožna ali sada mnogo češće ide u crkvu, na službe….vodi i ćerku…nekako je u svom svetu”, dodao je on na ovu temu.

I druge komšije potvrdile su to da je Ivana mnogo više u selu kod roditelja, nego u stanu u kom živi sa Kristijanom.

Ovo je Kristijanova ŽENA koju je PREVARIO u Zadruzi: Čuvala čednost za njega, on joj ovako vraća (FOTO)

“Nikada mu ovu prevaru neće oprostiti, dosta mu je praštala. Podizala je dete dok je on bio u zatovru, i umesto da sada uživaju kao porodica, on je ušao u rijaliti. Još tada su počeli njihovi problemi kada je saopštio da ulazi u Zadrugu, a ona ga čekala da bude sa ćerkom. Mnogo je smršala, vidi se da pati i da ne zna šta da radi. Žena se našla u neobranom grožđu, a niko je ne razume. Svi pričaju: ‘Što se petljala sa bivšim robijašem?'”, kažu komšije za Blic.

“Ne verujem da će se vraćati jer je baš dosta stvari iznela iz kuće. Sa komšijama se ne druži, ali je vidimo da odlazi u crkvu i obližnje manastire”, zaključuju Ivanine i Kristijanove komšije za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar