Otkriveni TAJNI POZIVI: Veljin “mesar” iz ćelije zvao OVE poznate ličnosti i pretio im

Posle hapšenja ove grupe njeni članovi nastavili su da prete i zastrašuju iako su uhapšeni

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pronalazak mobilnog Marka Miljkovića, drugog čoveka kriminalne organizacije, u CZ pokazao kako su ucenjivali poznate poput Tamare Đurić, Jelene Krunić, Radeta Petrovića, Kimija…

Mobilni telefon veličine upaljača koji su stražari pronašli u Centralnom zatvoru, u ćeliji Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, biće poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li su s njega upućivane pretnje svedocima, navodnim dužnicima, vođama drugim navijačkih frakcija, ali i javnim ličnostima, piše Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Miljković je, podsetimo, u pritvoru od 4. februara, kada je uhapšen s Belivukom, zvanim Velja Nevolja, kao organizator zloglasne kriminalne grupe koja je osumnjičena za ubistva, otmice, pranje para i trgovinu drogom!

Podsetimo, Miljković se sumnjiči da je činio prava zverstva, ljudi su bili još živi kada im je odsecao uši i kopao oči. Tako je i dobio još jedan nadimak – “Mesar”.

Menja boju glasa

– Proverava se kada je telefon unet u Centralni zatvor i na koji način, kao i koliko dugo ga je Miljković koristio. Posebno će biti interesantno da se utvrdi koga je sve sa ovog telefona pozivao. Sumnja se da je Miljković i iza rešetaka upravljao klanom, čistio dokaze, reketirao, ucenjivao i zastrašivao ljude, davao instrukcije članovima koji nisu uhapšeni, dobijao informacije šta se dešava napolju – kaže sagovornik.

Izvor otkriva da se proverava i da li su pretnje stigle s telefona koji je pronađen u pritvorskoj ćeliji.

– Registrovan je signal telefona iz ćelije jer u zatvoru postoje lokatori i izvršen je vanredni pretres. Mini-telefon otkriven je u flaši punoj soli, koja je Miljkoviću služila kao improvizovani teg. Ovaj telefon košta oko 2.000 dinara i puni se kablom preko LCD televizora. Na njemu je teško kucati poruke, ali nije nemoguće. Još jedna specifičnost ovog telefona jeste da ima opciju da menja boju glasa – objašnjava sagovornik i dodaje da kod uhapšenih članova ovog klana nisu pronađeni telefoni u ćelijama.

Podsetimo, posle hapšenja ove grupe njeni članovi nastavili su da prete i zastrašuju iako su uhapšeni. Veliki broj poruka, ali i telefonskih razgovora u kojima su pozivali ljude da Velji vrate dugove, ali i da mu ne okreću leđa objavljivan je preko Instagrama. Bivša učesnica rijalitija Jelena Krunić je pretnje prijavila policiji.

– Navodno, od nje su zahtevali da se izvini Belivuku i povuče svoje izjave u kojima ga je nazivala „Veljicom Nevoljicom pi****om“ – podseća sagovornik.

Na udaru je bila i starleta Tamara Đurić, kojoj su poručili da vrati Belivuku dug od 200 evra.

Trojica muškaraca osumnjičenih za pedofiliju iza REŠETAKA: Skandal podelio selo Kušiljevo, meštani u ŠOKU

Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar