HIT

ŠOK! Isplivao SNIMAK Jovane Jeremić iz prošlosti: “Imala sam ih DVOJICU u jednom danu” (VIDEO)

Jovana je završila Pravni fakultet, gde se takmičila u besedništvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/ jovanajeremicmilosevic

Voditeljka Jovana Jeremić danas je poznata kao plavuša oštrog jezika, a nekada je potpuno drugačije izgledala.

Kao što je već poznato, Jovana je završila Pravni fakultet gde se takmičila u besedništvu. U tom periodu bila je brineta duže kose, a internetom kruži snimak na kojem besedi o prostitukama, lažnim moralistima i srpskim sponzorušama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Voditeljka je na početku govora dobila apaluz.

“Prvo sam imala dvojicu u jednom danu”, rekla je Jovana nakon čega su krenuli smeh i aplauz.

“Onda osmoricu… a onda sam prestala da brojim. Ovo su reči komšinice s kojom sam odrasla”, govori Jovana na početku besede o prostitutkama i moralu, odnosno “nemoralu” onih koji osuđuju radnice najstarijeg zanata, dok hvale srpske starlete.

Jovana Jeremić otkriva: Političari su mi nudili POSAO, a zauzvrat tražili da SPAVAM s njima

“Još im roditelji zadovoljno trljaju ruke… Koliko je samo devojaka čekalo da se upozna s rukometašima ili Dejvidom Bekamom kad je došao? Kao da će nas to uvesti u Evropsku Uniju!”, vikala je Jovana.

“Po čemu su Markesove tužne ku*ve i prostitutke Čarlsa Bukovskog nemoralnije od Stendalovih? Mada su i ove poslednje daleko iznad ovih naših, današnjih. Dostojevski je na jedan tas stavio grehe prostitutke, a na drugi gubitak ljudskosti i morala i na tom vaganju je ku*va dobila oreol svetice. Zapitajte se, koliko majki tako prehranjuje decu jer im je tranzicija onemogućila da nađu posao čistačice. Čija je prostitucija gora, majčina?! One koja je spremna na sve da prehrani dete ili ona prestižna, u separeu nekog kluba? I sve te devojke glume moralne gromade, a meni sude zbog prekratke haljine koju volim da obučem, a one kada se nađu negde…”, pričala je u nastavku.

Pomenuti snimak pogledajte iznad.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Nema nade da će od ove žene ikada biti nešto osim tračare pijačarske opsednute tuđim seksom. Ona bi, sve i svašta, ali niko nju NE BI ili niko vredan i za pokazivanje što je njoj najvažnije! Otpad i sramota ženskog roda

    Odgovori
  2. Jovana Jeremic mora jos dugo da radi na sebi da bi bila uspesna.Na veliku zalost mojih prijatelja i mene ona nas u svakom smislu razocara.

    Odgovori

Ostavite komentar