ISKRENA

Severina otvoreno o svom INTIMNOM SNIMKU sa jahte: Otkrila šta se dešavalo!

Otkrila šta su joj govorili prijatelji i majka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot

Pevačica Severina u nedavnom intervjuu za Nedeljnik govorila je o mnogim temama, a između ostalog i o svom čuvenom intimnom snimku koji je u javnost izašao 2004. godine.

“Nikad nisam tražila da moja intima izađe u javnost. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju šta reći, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda”, rekla je ona za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle mnogo godina Severina otkrila istinu o INTIMNOM SNIMKU sa jahte: Jedan detalj sve rekao (FOTO)

Kako je naglasila, prijatelji i majka su joj tada pružali bezrezervnu podršku.

“Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: ‘Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislio?’. Peki me je tad nazvao da me nasmeje i rekao: ‘Pa ne možeš snimati sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirati’. Arsen Dedić je, pak krenuo telefonski razgovor na način: ‘Koleginice, čujem da vam treba filmska muzika?’. Majka je bila najpreciznija, rekla je: ‘Ajde, ćerče, jednom ćemo se tome smejati’. I smejemo se danas”, istakla je pevačica u Nedeljniku.

“Ali, tad nisam šest meseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni to spočitavali. Ali, hleba i igara”, rekla je Severina za pomenuti medij o tome.



Izvor: Objektiv.rs, Nedeljnik

Komentari (13)

Ostavite komentar