Užas! Zabranili mu da bije svoju devojku, pa iz besa pretukao nasmrt lepu komšinicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Odavno se znalo da ne ume da kontroliše emocije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: 7news.com.au printscreen/Newsflash

Brazilac Vašington Andrade de Hesus (36) uhapšen je pošto je pretukao nasmrt svoju komšinicu Alinu dos Santos Vijana (32).

Majka trogodišnjakinje i bebe od 7 meseci našla se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Kako je Vašington imao zabranu nasilja nad svojom devojkom, a prethodno se u stanu posvađao s njom, izašao je napolje da ga prođe bes.

Međutim, tada je naišla lepa komšinica Alina koju je Vašington poznavao samo usputno, iako su živeli na istom spratu.

Alina mu se kulturno javila, međutim, kada je otključavala vrata zgrade, Vašington ju je pozvao da se okrene i onda ju je snažnim udarcem u vilicu ubio. Telo nesrećne žene odneo je pozadi na parking, a onda se vratio pred zgradu kao da se ništa nije dogodilo.

Dečko majke dvoje dece prijavio je u toku večeri njen nestanak, a policija je uspela da je pronađe na parkingu iza jednog automobila koji nije pomeran s mesta tog dana.

Pregledavanjem snimka sve je bilo jasno kao dan, te je Vašington “pao” iste večeri i sudiće mu se naredne nedelje.

“Pre tri meseca sud mu je dozvolio da ostane sa mnom pod istim krovom ali uz zabranu da ikada više digne ruku na mene. Prijavila sam ga jer me je nekoliko puta maltretirao i plašila sam se da će me ubiti. Nisam smela da izađem iz te veze, znala sam da je ludak i manijak i da će ubiti ili mene ili nekog drugog. Kada smo se posvađali, izašao je iz kuće vičući kako će tog dana nekog da ubije. Ovo je užas”, konstatovala je Vašingtonova devojka koja je srećna što je uhapšen.

Majka uspavala decu, pa ih brutalno ubila: Policajci plakali zbog prizora, a onda se desila jeziva stvar



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar