Majka uspavala decu, pa ih brutalno ubila: Policajci plakali zbog prizora, a onda se desila jeziva stvar

Teško je bilo ući u kuću strave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside Edition/Irving Police Dept.

Teksašanka Medison Mek Donald (30) ubila je dve ćerke, Lilijan Me (1) i Arčer (6), nakon što ih je uspavala i poljubila za laku noć.

Medison je, iz samo njoj znanih razloga zadavila devojčice, a potom je hladnokrvno otišla u policijsku stanicu i odatle je pozvala policiju na 911!

Policajci su ušli u otključanu kuću i zatekli beživotna tela devojčica, dok je Medison za to vreme sedela u holu stanice. Tek kada je čula da su se policajci javili s lica mesta, ustala je, prišla policajki kod pulta i potpuno ravnodušno rekla da je ona ubica.

Nismo bili sigurni da je to njihova majka, pa smo morali da uzmemo otiske i proverimo sve činjenice. Medison Mek Donald je za to vreme mirno sedela prekrštenih nogu na stolici u stanici kao da se ništa nije dogodilo“, rekao je Robert Rivs iz stanice u okrugu Irving u Teksasu.

Medison je šokirala policajce hladnokrvnošću kad je došla u stanicu da prijavi ubistvo ćerki, Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Medison se za sada brani ćutanjem i nije tražila advokata. Prema nezvaničnim informacijama, žena se navodno u poslednje vreme lečila od depresije.

“Ovo dugo nismo videli. Policajci su u toj kući plakali zbog prizora. Sve je nekako bilo idilično. Dečja soba, puno igračaka, kažu da bi strancu da uđe u tu kuću bilo nezamislivo da je u njoj počinjeno ubistvo. Dvostruko ubistvo. Najteže im je bilo kada su prenosili tela devojčice”, rečeno je iz stanice u Irvingu.

Videla oglas, pa došla da kupi FRIŽIDER: Muškarac je namamio u kuhinju, a onda je učinio užasnu stvar



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar