Porodica nisu samo ljudi: Ovaj dobri Samarićanin leči ljubimce beskućnika (VIDEO)

Nesebični veterinar tvrdi da je dobio mnogo više od njih, nego što su oni dobili od njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube

Život u modernom društvu je sve suroviji, a statistika pokazuje da na ulicama Amerike trenutno živi preko pola miliona beskućnika.

Na sreću, nesebični i humani ljudi i dalje postoje, a takav je i Stjuart Kvejn, ulični veterinar koji ne odustaje od svoje misije još od 2011. godine.

Nakon ekonomske krize u 2007. godini, Stjuart (49) je shvatio da ljudima treba pomoć, a za svoje usluge rešio da traži samo jednu stvar – ljubav.

Od tog momenta on uvek nosi putnu medicinsku torbu sa sobom, kako bi mogao da se zaustavi i pomogne svakoj povređenoj životinji koju vidi.

Veterinar na licu mesta tretira alergijske reakcije, ušne infekcije, artritis i loše zube, a kako sam kaže usput “Čuje neverovatne priče o ljubavi, solidarnosti, muci i nadi”.

Naravno, on ne može sve potpuno sam, na svojoj GoFundMe stranici, prikuplja donacije kojima pokriva troškove operacije i veće intervencije četvoronožnih prijatelja.

Pun nade, Kwane tamo izražava svoju zahvalnost “Oduvala me je vaša velikodušnost!”.

Ohrabren da napravi sledeći korak, sada ima novi cilj – da dovede što više veterinara na ulice Kalifornije.

Ukoliko biste želeli da saznate više o radu ovog dobrog Samarićanina i kako možete da pomognete, pogledajte ovaj prilog.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar