Majka Aleksandre Nikolić o navodima da se ona i ćerka bave PROSTITUCIJOM: Pošteno radim svoj posao

Žestoke optužbe pale na njhov račun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

U rijalitiju “Zadruga 4” učesnica Aleksandra Nikolić stalno je na meti cimera, a ne libe se ni da je predstave kao prostitutku.

Njena majka Lunise očajna je zbog napada na njenu naslednicu, te je rešila da angažuje advokata koji će sudskim putem da se razračuna sa onima koji je vređaju i “blate”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ovo je nečuveno šta se tamo dešava. Moj advokat sve prati. Ja nisam pljuvala ni po kome. Svako nosi svoj krst”, rekla je Slovenka za “Kurir”, pa se osvrnula na optužbe da se ona i Aleksandra bave prostitucijom:

“To je njihov problem. Za njih je svaka druga devojka tamo prostitutka, to nije normalno. Ja molim Boga da moje dete ostane normalno i da mi izađe zdrava. Znam da je psihološka igra, ali postoje granice. Čudimo se što nam je korona, tek će da nam budu jadi. Znam samo jedno da se ona ne folira, prirodna je, takva je. Ja sam prošla ceo svet i niko me nikada nije nazvao pogrdnim imenom. Samo neka pričaju. Ja sam kozmetičar, bavila sam se pevanjem, imala sam kafanu i nikada se nisam bavila nelegalnim stvarima. Samo sam časno i pošteno radila svoj posao”.

Maja i Janjuš se pljuvali, a onda je nastao HAOS, obezbeđenje ih razdvajalo: UNIŠTIĆU te, totalno (VIDEO)

Ona je ispričala i koji motiv Aleksandrinog ulaska u rijaliti program.

“Detetu treba novac, hoće da otvori sebi nešto. Ona nije ušla da bi se reklamirala ili što je željna medija. Ovih jada kao kod nas nema nigde”, završila je majka Nikolićeve za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar