Kad je prvi put skinuo gaće, nisam verovala svojim očima: Molila sam ga, ali 2 STVARI ne želi da mi uradi

Počela je da sumnja da njen dečko želi ozbiljnu vezu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: michele piacquadio / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako je zaljubljena do ušiju jedna Britanka ipak nije sigurna da li njen dečko zaista želi ozbiljnu vezu.

“U vezi smo nešto više od godinu dana, i seks sa njim je ubedljivo najboolji koji sam ikada iskusila. Ja imam 27, a on 32 godine. Kada god dođe kod mene, vodi me pravo u spavaću sobu i kreće luda akcija”, objašnjava devojka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“On voli da koristi bezobrazne reči, što mene dodatno uzbuđuje, a ne ustručava se ni da mi kaže šta tačno želi u krevetu”, navodi ona i nastavlja:

“Stalno mislim o seksu sa njim, dok vozim, radim, pa čak i dok obavljam dosadne kućne poslove. Nikada neću zaboraviti naše prvo vođenje ljubavi. Kada sam videla koliko je obdaren, bila sam oduševljena, jer uvek sam želela da probam seks sa muškarcem koji ima veliki penis“.

Foto: Shutterstock

“Ali, imam veliki problem. On nikada ne želi da prespava kod mene, i neće da večera ili doručkuje sa mnom. Bukvalno sam ga na kolenima preklinjala da uradi nešto od toga, a on mi uvek odgovori na isti način: Sledeći put”, iskrena je Engleskinja.

Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

“Stvarno sam zaljubljena u njega i volela bih da našoj vezi da šansu. Kako da ga ubedim da je ono što mi imamo mnogo više od fantastičnog seksa”, očajna je devojka.

Odgovor terapeuta: Izgleda kao da ste svom dečku dali sve na poslužavniku. Takođe, deluje da njega zanima samo seks i da nije zainteresovan za nešto više.

Foto: Erik Reis / Panthermedia / Profimedia

Ali, da biste bili sigurni na čemu ste, recite mu da želite više od seksa, i ako on nastavi sa praznim izgovorima, biće jasno da je vaš odnos čisto seksualan i da na duže staze ne vodi nikuda.

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (10)

  1. Seks nije loša stvar u određenoj meri, ali ne treba da postane opsesija i kompletan smisao, kao uostalom i neke druge stvari u životu. Smisao življenja je ipak malo kompleksnija stvar kojoj svako treba posvetiti pažnju.

    Odgovori
  2. Čovek je pravi Alfa muškarac,tako se i ponaša, nije mu ona jedina, ona to zna ,zato ga toliko i ceni. Da je slučajno neki fini dobrica koji želi ozbiljnu vezu,poštovanje i decu, nebi nikada bila sa njim,zauvek bi ostao šonja,njonja,Mr Bean i ostalo

    Odgovori

Ostavite komentar