Prvoligaš igrao meč sa sedmoricom: Dva golmana, vlasnikov sin – ovo nikad nije viđeno!

Zaista neverovatno šta se dogodilo u Južnoj Americi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Aguilas Dorados/Twitter

Kolumbijski prvoligaši Agilas i Bojaka Čiko odigrali su u noći između nedelje na ponedeljak utakmicu kakva se retko viđa.

Do nje ne bi ni došlo da je uslišena molba Agilasa koji je zbog povreda igrača i zaraze koronavirusom imao samo sedmoricu spremnih za taj meč 18. kola kolumbijske prve lige.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vođstvo lige oglušilo se na zahtev ovog tima te je utakmica morala biti odigrana pod ozbiljnim pretnjama sankcijama klubu koji je tražio odlaganje.

Među zdravim igračima koje je trener mogao poslati u igru bila su i dvojica golmana pa je on upravo to i uradio. Da bi se popunio roster, vlasnik kluba odlučio je da pošalje na teren i svog sina.

Uprkos svemu, Agilas je do 57. minuta uspeo držati početnih 0:0. Do 77. je ipak primio tri gola, a dva minuta kasnije je susret prekinut. Razlog prekida bila je povreda jednog igrača, odnosno susret je zaustavljen nakon što je Agilas ostao na samo šestorici.

Inače, pre utakmice klub se šalio na svoj račun pa je na Tviteru objavio početni sastav napisavši da je ovo “18… pardon, sedam skupljenih za najnepravedniju utakmicu u istoriji”, a tokom susreta i poruke kojima se ruga suparniku.

Fudbaleri su se pre utakmice fotografisali s natpisom na kojem je pisalo ”Prvo život” i ”Poštena igra”.

Klub je nakon meča objavio da je ponosan na svoje igrače.

Mihajlović “kipi” od besa posle poraza u Rimu: Uprava mu nije ispunila šta je želeo, zato nema ni golova!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar