Supružnici probali “SEDEĆA KOLICA” u krevetu, pa morali u bolnicu: Doktor ovim potezom šokirao muža

Ovo im nije trebalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ciudad.com printscreen

Argentinka Viktorija Munjoz, lajf kouč i seksolog, opisala je na svojoj internet stranici šta joj se dogodilo u januaru ove godine kada je sa mužem Santjagom poželela da malo začini dešavanja u krevetu.

“Listala sam na internetu šta sve postoji od poza prilikom vođenja ljubavi. Muž me je od našeg prvog seksa stalno optuživao da sam previše konzervativna i da se tako ne živi, pa sam, eto, jednom rešila da ga iznenadim. Videla sam nekoliko interesantnih i teških poza za izvođenje, a najviše su mi se dopala ‘sedeća kolica'”, priznala je Viktorija, prenosi argentinski portal Ciudad.

“Sedeća kolica” podrazumevaju da muškarac sedi na ivici kreveta ili stolice, a žena treba da se pozicionira u položaj skleka, ali da joj noge budu oko partnerovog tela. Torzo i ruke moraju da budu u skleku nad podom.

“Dopalo mi se što je pisalo da se s tom pozom dobija dublja penetracija, te da je to neka vrsta prave vežbe za telo. Tako smo Santjago i ja krenuli u avanturu i ja sam mu ‘spontano’ pokazala ‘sedeća kolica’. Oduševio se. Krenuli smo to da upražnjavamo ali ja se nisam dovoljno dobro namestila, odnosno laktovi mi nisu nosili telo na podu, pa sam svom snagom pala na glavu. Dobila sam potres mozga”, napisala je Viktorija.

Zbog ove poze morali su u bolnicu.

“Imali smo sreće da smo imali jednog ‘kul’ doktora koji me je pregledao ne skidajući osmeh s lica. Na kraju je iščačkao iz nas šta smo izvodili, pa mi je čestitao na ideji. Santjago je gledao nemo u njega ne verujući šta se dešava. Onda je rekao da je uvek za eksperimente, ali da je ipak bolje da u narednom periodu ostanemo tradicionalisti u seksu”, zaključila je Viktorija.

Sonja u karantinu uzimala muškarcima 20.000 dinara samo da je dodirnu: Dolazak OVE osobe nije očekivala



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar