Moja devojka radi kao poslovna pratnja, vodi ljubav s muškarcima i ženama, a samo jedna stvar me BRINE

Da li je ovakva veza moguća?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mihai Blanaru / Alamy / Alamy / Profimedia

Verovatno jedna od najkomplikovanijih varijanti je biti u vezi sa prostitutkom, a upravo to se dogodilo jednom Englezu koji je sada u velikom problemu.

“Volim je beskrajno, i poštujem njenu sposobnost da zaradi veliki novac, ali ipak i dalje imam problema da prihvatim činjenicu da moja devojka radi kao poslovna pratnja”, objašnjava muškarac i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Njen specijalitet je zajednička akcija sa još jednom devojkom i njih dve nastupaju na privatnim zabavama. Ona kaže da se ne računa kao prevara ako spava sa ženama, ali ona to radi i sa muškarcima”.

“Nedavno mi je priznala da pristaje na seks sa klijentima ako je cifra odgovarajuća, ali da uvek insistira na kondomu i da glumi orgazam, i da ja nemam zbog čega da brinem”, priča on.

Foto: Alexander Cherepanov / Alamy / Alamy / Profimedia

“Ona kao da je podelila mozak na dva dela – s jedne strane sam ja, neko ko bi trebao da bude ljubav njenog života i jedina osoba do koje je njoj stalo, a sa druge strane su njeni brojni redovni klijenti sa kojima je sve češće u kontaktu”, zabrinut je Britanac.

Foto: Shutterstock, Ilustracija

“Pre neki dan sam je pitao da li je možda razmišljala o promeni posla, ako ništa drugo, bar zbog mene. A ona mi je odgovorila: Razmisliću o tome. Pretpostavljam da je to njen način da kaže: Ne. Sve teže mi je da živim s lažima, jer moji prijatelji i rodbina ne znaju čime se ona bavi”, iskren je Englez.

Foto: Catalin Petolea / Alamy / Profimedia

“Moja majka je ubeđena da je ona plesčaica, a najbolji prijatelj misli da je manekenka. Ja ih ostavljam da žive u tom uverenju, i zbog toga se osećam kao lažov i neiskrena osoba”, zaključio je muškarac.



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar