Sonja u karantinu uzimala muškarcima 20.000 dinara samo da je dodirnu: Dolazak OVE osobe nije očekivala

Početni plan propao joj je kad je najmanje očekivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ciudad.com printscreen

Dvadesetosmogodišnja Argentinka Sonja Karasko uhapšena je prošlog meseca zbog ilegalne prostitucije tokom višemesečnog karantina.

Sonja je u gradu San Luisu sredinom 2020. godine došla na ideju da u karantinu naplaćuje muškarcima usluge pošto je prethodno ostala bez posla i nije imala drugih prihoda. Ono što je počelo vrlo spontano i gotovo neprimetno razvilo se u pravi biznis, prenosi portal Ciudad.

Prvo je Sonja otvorila nalog na OnlyFans stranici, da bi potom naplaćivala klijentima od 10 do 20.000 dinara samo da je dodiruju i miluju, dakle bez seksualnog odnosa.

Mnogi ogorčeni Argentinci koji su tokom 2020. godine bili gotovo non-stop u karantinu uželeli su se provoda i žena, pa su iz meseca u mesec u sve većem broju, otkrivši Sonju na OnlyFansu počeli da je posećuju.

Međutim, prošlog meseca njen “posao” je naprasno stao kada je primila u stan jednog starijeg muškarca. Posle nekih 15 minuta koketiranja i milovanja, čovek je iz džepa izvadio legitimaciju. Sonja je privedena u policijsku stanicu gde se branila rečima da nije pružala seksualne usluge, ali jeste uzimala novac.

Nažalost, dvojica prethodnih klijenata kod Sonje bili su insajderi policije s kojima je spavala, tako da je ona sada pred suđenjem u San Luisu.

Nataša javila policiji da joj se partner ubio: Ova greška na njenom telefonu poslala ju je u zatvor



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Pa nisu ti policajci naivni, cak su morali dva puda da proveravaju cime se bavi. Mora da im je zadatak veoma tesko pao.

    Odgovori

Ostavite komentar