Iskombinujte je tako da izgledate zanimljivo i doterano: Ovog proleća će se nositi CRNA (FOTO)

Verujte nam, može da izgleda odlično

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/valuavitaly

Većini ljudi crna boja, odnosno “ne boja” odlično pristaje.

I, istini za volju, lako se uklapa uz razne stajlinge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I savršeno može da se iskombinuje.

Monohromatske kombinacije, pogotovo kada je reč o modnim izdanjima u crnoj boji, sa sobom uvek nose dozu sofisticiranosti, uglađenosti i elegancije. Modni znalci su odavno prepoznali moć i snagu nošenja crne boje od glave do pete, a dame koje rado nose ovu boju rado nas inspirišu predlozima kako da je nosimo, a da stilski izgledamo zanimljivo i doterano.

Najbolji trik je odabir odevnih artikala različitih tekstura i krojeva, koji će, u kombinaciji, zajedno činiti zanimljivu stilsku kompoziciju koja će sigurno biti primetna i stilski maštovita, čak iako su artikli u jednoj boji.

Moderan izgled

Ukoliko ovog proleća uparite crni isprani džins i sako od baršuna, izgledaćete kao da ste upravo sišli sa modne piste. Odlično funkcioniše i kaput od veštačkog krzna sa kožom, obični crni sako sa pantalonama od pliša, ili kožne pantalone i veća crna majica ili kardigan.

A kada poželite da unesete malo boje u svoje, od glave do pete, crne modne kombinacije, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za još jedan večiti modni trend: kombinaciju bele i crne, ili bež i crne, koje uvek izgledaju trendi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @queen._of_darkness

Crni detalji

Ako ste u crnom od glave do pete, upečatljiv nakit će na najbolji način razbiti vašu kombinaciju. Sa crnim stajlinzima se savršeno slažu tkanine kao što su til, ili čipka.

Slobodno posegnite i za majicom sa printom, koje su već neko vrijeme apsolutni modni hit. Ako želite stilski da se poigrate, all black kombinaciju možete da razbijete patikama ili cipelama u nekoj upečatljivoj boji kao što su crvena, plava, zelena, ili žuta.



Izvor: Objektiv.rs, Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar