Stil za čistu desetku! Ideje za najbolji POSLOVNI stajling (FOTO)

Nećete pogrešiti ako se odlučite za neku od ovih varijanti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pexels.com/Gustavo Fring

Stajling za posao nekada može da bude veliki problem, ako ste se izgubili u gomili različitih stilova i više ne možete da odredite šta je ono što je zaista najbolje rešenje.

Tokom prolećnih i letnjih meseci je zaista je lako staviti akcenat na klasične komade garderobe, jer je paleta boja i uzoraka veća nego ikada.

Uz naredne savete za najbolji poslovni stajling pronađite svoj stil i budite sigurni u svoj izbor.

Crna haljina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

?✨ _________________________________________________________________________________________________#girl #blonde #blackdress #allblack #tattoo #tattoogirl #polishlesbian #cracow #chill #sunnyday #whitebrick #trip #oldtown

Објава коју дели Aga Stachowicz ✨ (@xagnieszka) дана

Sunčani dani, koji nam predstoje, postavljaju neka druga pravila i kada se radi o poslovnom odevanju, a kako biste se u kombinacijama za posao osećali dobro svaki dan, haljine su uvek pravi izbor, a sa jednostavnom, crnom nikada nećete pogrešiti, piše Mini magazin.

Bele košulje

Trendovi dolaze i prolaze, a bele košulje i bluze nikada vas neće izneveriti, naročito u situaciji kada mislite kako nemate šta da obučete. Kombinujte ih uz elegantne pantalone, blejzer, suknju, tamnije farmerke ili možete da ih obučete čak i ispod haljine bez rukava.

Urbani look

Doza urbanog stila, iskombinovana sa nekim klasičnim komadom garderobe, jedna je od varijanti u kojoj zadovoljni možete da krenete na posao.

Odeća u boji

Boje uvek podižu raspoloženje, kako vama tako i vašem okruženju. Ovo se posebno odnosi na poslovno okruženje, gde je povremeno neophodno da svojom pojavom uneste optimizam i relaksirate atmosferu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar