Oglasila se Tozovčeva supruga: Zaljubili smo se čim smo se ugledali, nemam snage, IZGUBILA sam deo života

Legendarni pevač je nedavno u svom domu napravio intimnu proslavu i venčao se s voljenom Mimom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
PRINT
Foto: Pritnscreen/Instagram

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini, a njegova supruga Mima skrhana je bolom zbog gubitka svog voljenog.

– Nemam snage više ni da pričam. Izgubila sam sa njim deo svog života. Ovo je trenutak kada stvarno ne mogu više… Molim vas recite da me ne zovu, jer nemam snage da pričam – rekla je za “Blic”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predrag Živković Tozovac poslednjih nedelja lečio se od koronavirusa, a vest da je preminuo za je potvrdio njegov kum.

– Nažalost nije izdržao, ovaj kovid ga je skroz razorio – rekao nam je on.

Legendarni pevač je nedavno u svom domu napravio intimnu proslavu i venčao se s voljenom Mimom.

Njihova ljubav počela je pre oko četiri decenije, i to na prvi pogled. Kruže priče da je ljubio brojne lepotice, ali Mima je ona, kako voli da istakne, koja je zauvek osvojila njegovo srce. Tozovac je na ludi kamen stao u 84. godini, a Mima je od njega mlađa dve decenije.

– Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pesmu „Mima”, koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama. Mira Stupica često je volela da kaže: „Živim život punim plućima i u ovim godinama”, iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom – ispričao je Tozovac medijima svojevremeno.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar