Istina ili… Žene u šoku zbog trika koji garantuje duplo jači VRHUNAC, evo šta morate da uradite (VIDEO)

O ovome se danima priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Večita potraga za dodatnim uzbuđenjem u seksu, i orgazmom iz snova nikada ne prestaje.

Nije nikakva novost da na internetu možete da pronađete svakakve teorije o ženskom vrhuncu, a najnovija se pojavila na Tik Toku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je jedna korisnica objavila video u kojem tvrdi da ako pre seksa popijete šolju jake kafe, to vam garantuje duplo jači orgazam, počela je prava manija i serija sličnih snimaka.

Originalni video je sakupio skoro 3 miliona pregleda, a priča o magičnom učinku kafe se proširila poput šumskog požara.

A šta kažu stručnjaci?

Kofein prouzrokuje širenje krvnih sudova, i samim tim veći protok krvi. Upravo zbog toga ljudi i piju kafu ujutru kada im je potrebno da se razbude i dobiju više energije.

Foto: Shutterstock, Ilustracija

Naučnih istraživanja koja bi potvrdila povezanost kafe i jačine orgazma, nema, a australijski ginekolog Džozef Sgroi, kaže da nije potpuno isključeno da kofein može da pojača uzbuđenje, ali da je prava korist od kofeina u krevetu, verovatno veoma mala.

“Zanimljivo je da kofein različito deluje na krvne sudove u telu. U mozgu i plućima se sužavaju, a u želucu šire. Dodajte tome delovanje kofeina na mozak u vidu stimulansa, i mogli biste da zaista osetite povećanje jačine vrhunca”, smatra Sgroi.

Naravno, pre nego što počnete da forsirate jaku kafu pre seksa, vodite računa da preterano konzumiranje kofeina može dovesti do lupanja srca, anksioznosti ili dehidracije.

Pogledajte video:

@jugrandoni##stitch with @cupofalexx_official ##greenscreen ##VideoSnapChallenge ##fyp ##foryourpage ##foryou ##foryoupage ##xyz ##xyzcba ##relationship ##woman ##coffee♬ original sound – Julia Grandoni



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar