Ljubavnica mog muža mi je poslala slike njihove akcije, zanemela sam kada sam videla JEDNU stvar!

Ona je na najgori način saznala da je muž vara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna Engleskinja je na najgori mogući način saznala da je muž vara, i to tako što joj je njegova ljubavnica poslala eksplicitne slike!

“Ja imam 31, a moj suprug 35 godina. Imamo dve ćerke. Moj svet se srušio kada sam pre pola godine saznala da je moj muž imao ljubavnicu godinu dana”, počinje ona svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja verovatno ne bih nikada ni saznala za prevaru, da mi njegova ljubavnica, besna jer je on raskinuo s njom, poslala slike njihovog seksa. Umalo nisam povratila kada sam videla ove odvratne fotografije koje su očigledno snimljene u njenoj spavaćoj sobi”, navodi žena.

“Ali to nije bilo ono najgore, život mi se zgadio kada sam videla da je njegova ljubavnica debela, ružna i mnogo starija od mene”, kaže Britanka i nastavlja:

Foto: mediablitzimages (uk) Limited / Alamy / Profimedia

“Kada sam se suočila s mužem, on je rekao da su njih dvoje samo jednom imali seks, ali kada sam mu ja pokazala različite datume na slikama, promenio je priču i rekao da su godinu dana imali aferu, ali da je sada s tim završeno”.

Foto: Freepik/javi_indy

“Bila sam besna kao ris što me je varao, ali ne mogu da verujem da je imao aferu s nekim tako odvratnim. Mnogo vodim računa o izgledu i mislim da sam u dobroj formi. Otkada sam saznala za preljubu, ne dozvoljavam mužu ni da me pipne, a kamoli nešto drugo”, navodi Engleskinja.

Foto: Alistair Heap / Alamy / Profimedia

“Da budem iskrena, posle rođenja mlađe ćerke, izgubila sam interesovanje za seks, dok je on uvek imao visok seksualni nagon. Čak me je pitao i da li sam za “otvoreni brak” ili za svingerske zabave, ali sam to odbila jer me to nimalo ne privlači”, objašnjava žena.

Foto: michele piacquadio / Alamy / Alamy / Profimedia

“Rekao mi je da mu nedostaje seks, ali kako da se pretvaram da ga želim. Gde da krenem odavde? Ne želim da izgubim svoju porodicu”, zaključila je Britanka.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (44)

  1. Sex je osnovna potreba oba pola.ali ima takvih narcisa koji kada prestanu biti samodopadljivi pocinju da matletiraju i ponizavaju partnera do te mere da ga oteraju od sebe u tudji zagrljaj .a pogotovo ako su i oni sami prvi napravili prevaru.pa.je sada kriv...da napad je najbolja odbrana...treba da se razidju zbog devojcica jer im je majka jako kvarns osoba.

    Odgovori

Ostavite komentar