Naša glumica zbog BOMBARDOVANJA pobegla sa KOSOVA, a na kraju je i prestala da glumi: To je sudbina…

Karijera je taman krenula uzlaznom putanjom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Sigurno se svi sećate famoznog Listera iz naše čuvene serije “Porodično blago”. Njegovu ćerku tumačila je tada mlada glumica Anika Milićević, koja se danas preziva Grujić. Ona sada izgleda potpuno drugačije, a od glume je odustala nakon snimanja ove serije.

– Oduvek sam maštala da budem glumica. Spontano je to došlo. Niko se u porodici nije bavio glumom. Moja nana mi je pred smrt rekla: “Lepo što se baviš ovim poslom”, iako joj nije bilo drago dok sam to studirala – rekla je ranije Anika, koja je glumu završila u Prištini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/ Youtube

Ova šarmantna glumica odlučila je da napusti srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju kada je počelo bombardovanje. Ona je iz rodnog mesta Lipljan otišla za Beograd da okuša sreću 1999. godine.

– Taman je karijera krenula uzlaznom putanjom. Krenula sam da radim sve više i više i onda je sve to odjednom prekinuto. Bila sam mlada i hrabra i išla na nekoliko mesta. Predstavila se i rekla da volim da radim to što sam završila, ali silom prilika to je prekinuto. Dobila sam šansu da igram u Ateljeu 212. To je bilo predivno iskustvo. Igrala sam u dve predstave, ali sam izašla iz toga. Nešto me je vuklo da se vratim na Kosovo – rekla je ona.

Foto: Printscreen/ Youtube

Prema njenim rečima odustala je od karijere u velikom gradu.

– Bilo mi je teško da živim na relaciji Beograd – Lipljan i odlučila da se vratim ovde, gde sam upoznala sadašnjeg supruga. Tu smo se i venčali. To je sudbina – istakla je Anika, koja ima 15-godišnjeg sina.

Svi ga pamtite kao BUBAMARU iz hit serije, a ovako izgleda danas: Njegov SIN je naš poznati GLUMAC (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar