Posle priznanja da je SILOVAO deda, Šeron Stoun otkriva: Uvećali su mi GRUDI bez mog znanja!

Glumica je u svojim memoarima  otkrila niz nepoznatih detalja iz života, a poneki su i vrlo potresni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Američka glumica Šeron Stoun otkrila je u svojim memoarima  niz nepoznatih detalja iz života, a poneki su i vrlo potresni.

Između ostalog, glumica je otkrila da su joj prilikom rekonstruktivnog zahvata doktori povećali grudi bez njenog znanja i pristanka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bilo je to 2001. godine, a Stoun se prisetila da je odmah nakon buđenja iz anestezije shvatila da su joj povećali grudi. Razlog zahvata bio je uklanjanje dobroćudnih tumora na dojkama, a hirurg joj je objasnio kako je mislio da će bolje izgledati s većim, ‘boljim’ grudima.

https://objektiv.rs/vest/203427/seron-stoun-udario-grom-glumica-letela-kroz-celu-kuhinju-foto/

– Kada su me previli, shvatila sam da imam veće grudi za jedan broj, a doktor je rekao da će bolje izgledati uz veličinu mojih kukova, napisala je u novoj knjizi, čije odeljke prenosi časopis Tajms.

Ovaj incident je samo jedna od brojnih neugodnih epizoda koje je detaljno opisala Šeron Stoun (63) u svojoj knjizi ‘Lepo je živeti dvaput’ (The Beauty od Living Twice).

Šeron Stoun
Tanjug/AP/Chris Pižello/Invision

Šeron je takođe ispričala kako je nju i njenu sestru Keli u detinjstvu seksualno zlostavljao njihov deda. On je umro kada je glumica imala 14 godina.

– Bizarno zadovoljstvo što je napokon mrtav pogodilo me poput tone leda. Pogledala sam Keli i ona je shvatila. Imala je 11 godina. Bilo je gotovo.

Takođe je detaljno opisala što se događalo prilikom snimanja eksplicitne scene u filmu “Niske strasti” koji ju je proslavio. Napisala je da su je prevarom nagovorili da skine donji veš za čuvenu scenu policijskog ispitivanja. Rekli su joj da ‘odbija svetlost’ i uveravali je da joj se neće videti intimni delovi.

Foto: Youtube/Printscreen/ ermis26

Kada su je pozvali da pogleda finalnu verziju filma, dočekalo ju je iznenađenje. Očekivala je da će ga pogledati u društvu reditelja, pa se šokirala kada je u prostoriji zatekla mnoštvo agenata i advokata, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

– Da, bilo je puno mišljenja o toj temi, ali s obzirom na to da sam ja osoba s vaginom i dopustite mi da kažem: Druga mišljenja su sr***. To sam bila ja i moja vagina, otresito je začepila usta mnogima.

Šeron Stoun  se nada da će priče koje je iznela u svojoj novoj knjizi pomoći svim glumicama koji su doživele zlostavljanje i uznemiravanje na filmskom setu ili bilo gde drugde.



Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (3)

  1. Pa sa ovim tvojim sumnjicavim stavom prema ispovesti da, jedne od najinteligentnijih glumica, ja sumnjam iskreno u to da li tvoj IQ uopste prelazi 56, recimo. Ne bih ti dala vise...

    Odgovori
  2. Sa ekstremno visokim IQ ovoj glumici se desilo mnogo toga ''na prevaru''. Interesuje me da li je tužila bolnicu i lekara? To bi bila vest.

    Odgovori

Ostavite komentar