Vučić uručio orden violinisti Stefanu Milenkoviću: “Najuspešniji umeju da vole svoju Srbiju” (VIDEO)

- Milenković je svojom karijerom i ogromnom posvećenošću uradio mnogo za Srbiju - ističe predsednik Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena violinisti i muzičkom pedagogu Stefanu Milenkoviću.

Milenković je odlikovan povodom Dana državnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tim povodom oglasio se i predsednik Srbije na svom Instagramu.

– Ponosan što sam Stefanu Milenkoviću, našem najboljem violinisti, velikanu srpske muzike, imao čast da dodelim Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena i zahvalim mu se na svemu što je učinio za našu zemlju. Stefan se nedavno vratio iz SAD i živi u Srbiji, a kao predsednik Srbije uveren sam da je to najlepši i najbolji signal i svim drugim ljudima širom sveta da se što pre vrate u svoju otadžbinu. Stefanu veliko hvala na tome što je proslavio našu zemlju i ogromna nada da će to činiti i ubuduće. Živela Srbija! – napisao je predsednik.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

– Šta da vam kažem, ovo je ogromna stvar za mene i moju porodicu, hvala vam puno gospodine predsedniče. Nisam očekivao ovo uopšte, ja sam stigao sinoć i rekao sam: “U gradu sam, pa samo da preuzmem onaj orden”. Bio sam sprečen da prisustvujem ceremoniji koja je održana za dan državnosti. I evo me ovde, nisam poneo ni odeću, pošto produžavam dalje za Ameriku da završim ovaj semestar. A zaista, kada pogledam šta ovaj orden znači u istoriji za sve one koji su ga dobili, osećam se da sam na jednom početku. Da je ovo samo početak jedne prave odgovornosti i pravih izazova, i to me motiviše da nastavim da radim najbolje što mogu. Zahvalan sam gospodinu predsedniku i Srbiji, koja mi je ukazala poverenje. Hvala još jednom, i vidimo se ubrzo, nadam se sa violinom sledeći put – rekao je proslavljeni violinista.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar