Profesorka bila predugo sama, pa iskoristila đaka: Na sudu je zapanjili odlukom, pa je uradila OVO

Nije mogla da veruje u to šta čuje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/shannenparsons

Profesorka Šenon Parsons (33) iz engleskog Kenta pošteđena je odlaska u zatvor i ozbiljnije kazne nakon što je utvrđeno šta se pre dve godine dogodilo između nje i šesnaestogodišnjeg učenika.

Parsonsova je na sudu priznala sve. I da je ona započela romansu sa svojim učenikom i da je ona njemu slala zabranjene slike na telefon, a ne on njoj, kao i da će se kajati do kraja života.

Profesorka tajno dilovala po školi: Popust davala mišićavim đacima, a onda je napravila početničku grešku

Šenon je 2019. godine ušla u nedopustivu vezu sa učenikom pošto je godinama pre toga bila sama. Nakon što se zaljubila u njega, na sve moguće načine gledala je da mu se infiltrira u život. Videvši da je uspela u tome, ostalo je, kako kaže “bilo lako”.

“Ako znate da je maštarija mnogih mlađih muškaraca u tom periodu da imaju prvi seks sa nekom iskusnijom ženom, onda je jasno koliko su ovde stvari s obe strane išle spontano. Mnogo sam pogrešila i neizmerno se kajem, ali ništa toliko sporno nisam zapravo uradila. Nisam ga silovala. Čekala sam da on sam sazri da to želi više od mene. Nisam ga ni na šta prisiljavala”, istakla je Šenon na sudu navodeći kao primer poruke koje je dobijala od dečaka gde se vidi da se on u međuvremenu više od nje zaljubio.

Intiman odnos dogodio se u njegovoj kući dok su mu roditelji bili na poslu. Spavali su još dva puta, pre nego što se ona povukla u priči zbog griže savesti i straha da će biti otkrivena.

I zaista, komšije su roditeljima prijavile da neka starija žena dolazi u kuću dok oni nisu tu. Ostalo se lako otkrilo.

Zloupotrebila sam njegovo poverenje i autoritet da ostvarim neke svoje zaboravljene nagone i želje. Kajem se”, rekla je Parsonsova koja je prošla samo sa novčanom kaznom i 120 sati dobrotvornog rada.

Koliko je bila u šoku kada je saznala da neće u zatvor, dovoljno govori i to što se Šenon u suzama zahvaljivala sudiji do te mere da je krenula da ga zagrli od sreće.

Profesorka Ana uhvatila đaka da vara na ispitu, pa ga prevaspitala: Zbog ovoga je ujutro NAJURENA s posla



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar