Profesorka tajno dilovala po školi: Popust davala mišićavim đacima, a onda je napravila početničku grešku

Vizuelno se potrudila da ne skrene pažnju na sebe, ali je na nešto ipak zaboravila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: News 4 printscreen

Profesorka muzičkog Rejčel Mening (32) iz okoline Hjustona uhapšena je nakon što je otkriveno da u školi đacima tajno prodaje tablete kao i marihuanu.

Rejčel je uhapšena nakon što su je prijavile dve učenice, kojima su se šesnaestogodišnji drugovi pohvalili da im je profesorka prodala nekoliko tableta ekstazija za 50 dolara, dok na ulici koštaju daleko više.

Počeli u toaletu škole, završili u krevetu NJENOG SINA: Profesorka uhapšena zbog zlostavljanja đaka

One su, besne što su dobile najniže ocene na testu, nagovorile drugove da pronađu nekog van odeljenja ko bi od nje kupio nešto. Rekle su im da taj drug bude okrenut leđima, odnosno da se ne vidi uveče kad se bude snimalo da je on kako ne bi sa profesorkom nastradao.

Tako su uspele da je snime kada je iza škole jedne večeri prodavala nešto momku koga nisu poznavale. Ustanovljeno je da je Meningova više od dva meseca dilovala svašta po školi, što je bio šok za njene kolege. Čak su i učenici u izjavama policiji govorili da je profesorka na prvi pogled bila sve samo ne diler.

“Izgledala je mirno, dosadno. Oblačila se staromodno, govorila tiho i polako. Nikad se ne bi reklo da je tako nešto radila”, reči su jedne od njenih učenica.

Ovako zaista izgleda Rejčel van škole, Foto: News 4 printscreen

Interesantno je da su profesorki Mening slaba tačka bili mišićavi i zgodni učenici koji su uspešni u sportu, zbog čega se ovih dana proveravaju njen laptop i druga dokumenta kako bi se utvrdilo da li je slučajno reč o pedofilki.

Meningova je kod sebe prilikom hapšenja imala ekstazi, valijum, dijazepam i slične lekove, kao i nekoliko kesica sa kanabisom. Šokirani policajci pronašli su kod profesorke i nitrazepam, koji se opisuje kao “hipnotišuća droga” koja rešava problem nesanice i koncentracije.

“Rejčel je obrukala našu školu i srozala je ugled svih profesora koji bi trebalo da budu primer deci danas u svemu”, poručili su iz škole u Hjustonu.

Meningova pre posla profesorke muzičkog u školi nije imala slična iskustva u obrazovanju. Ranije se bavila modernim plesom kao i sviranjem gitare, pa je čak dve godine bila i član jedne manje poznate rok grupe.

Očekuje se da za ovo što je radila bude “nagrađena” sa 18 meseci zatvora, plus četiri godine uslovno, kao i da više neće smeti da se bavi poslom u prosveti.

Ponovo je uhapšena: Profesorka pre 6 godina osuđena zbog odnosa sa đakom, a sada je otišla JOŠ DALJE



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar