Profesorka Ana uhvatila đaka da vara na ispitu, pa ga prevaspitala: Zbog ovoga je ujutro NAJURENA s posla

Otišla je predaleko

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KGW8 printscreen

Profesorka engleskog jezika Ana Kristen (39) iz srednje škole Džeferson u Portlandu dobila je otkaz posle neverovatnog gesta kojim je želela da kazni jednog učenika.

Kristenova je primetila da 17-godišnji učenik sve vreme ispita vara i dobija informacije preko slušalice u uhu, pa je sačekala da se sve završi da bi se “obračunala” s njim, prenosi lokalni sajt KGW8 iz Portlanda.

Učenice saznale da im profesorka noću ima DRUGI POSAO: Ponizile je, pa se zbog ovoga zauvek pokajale

Profesorka poznata po čudnim kaznama za učenike sada je otišla najdalje jer je, pošto je bio petak predveče, zaključala učenika u učionici, uzela mu telefon i otišla kući.

Kako je bila jedna od poslednjih koja je napustila zgradu, domaru je rekla da na prvom spratu nema nikog i da je ona proveravala čak i toalete, pa je i on izašao napolje i otišao u zgradu pored gde živi. Niko nije čuo učenika da lupa na vrata i viče kroz prozor pošto je škola izolovana na obodu grada.

Tek u subotu popodne dok je čistio dvorište, domar škole čuo je kako neko viče iz učionice.

“Mislio sam da umišljam i reda radi sam ušao u školu. Prozor sa koga se čula buka bio je s druge strane zgrade, pa sam mislio da se neka deca na ulici dovikuju. Kad sam došao do zaključane učionice, samo što se nisam onesvestio. Besni učenik je vrištao na mene, kao da sam ga je zaključao. Bio je istraumiran. Pobegao je napolje i otrčao dalje”, ispričao je domar za lokalne medije.

Profesorka Ana je u ponedeljak došla na posao ni ne sluteći da će zbog te kazne biti suspendovana, a onda i otpuštena.

“Takav vid maltretiranja učenika nećemo nikada dopustiti. Moglo je to i drugačije da se reši. Profesorka je i pre imala slične ispade, jednom je učeniku polomila telefon, ali ovo je otišlo predaleko”, rekla je Margaret Kalver, direktorka škole Džeferson iz Portlanda.

Profesorka tajno dilovala po školi: Popust davala mišićavim đacima, a onda je napravila početničku grešku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar