BOLNA TEMA

Radmilu Armenuliću još uvek je TEŠKO da priča o Silvaninoj SMRTI: Ni danas se ne zna šta se tačno desilo

Njih dvoje zaljubili su se na prvi pogled

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Silvana Armenulić plenila je i stasom i glasom gde god bi se pojavila, a muškarci su uzdisali za njom.

Njene reči lede krv u žilama: Silvana je ovim rečima predvidela svoju SMRT i najavila TRAGIČNU sudbinu

Ipak, njeno srce osvojio je tenisku stručnjak Radmilo Armenulić za kog se i udala 1962. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njihova sreća naglo je prekinuta kada je pevačica izgubila život u saobraćajnoj nesreći u oktobru 1976. godien na putu Beograd-Niš.

Lepa Lukić i Silvana Armenulić imale su TAJNI dogovor: Iznenadna SMRT poremetila im je sve planove

Radmilo se sada prisetio života sa Silvanom i ove velike tragedije.

“Rano sam se oženio prvi put. Bilo je to 1962. godine. Silvana je nesrećno nastradala 1976. godine, pa sam se posle 13 godina ponovo oženio, i to Mirom, koju sam dugo poznavao. Silvanu sam upoznao u hotelu ‘Grand’, tamo je pevala. Jedan moj prijatelj, nažalost pokojni, Koča, čija je žena isto pevala, bio navalio: ‘Ajde da odemo u Grand, ajde da odemo!’. I odemo. Silvana je pevala neku pesmu i ja sam joj rekao da ne peva dobro i da ja znam reči. Zapisao sam joj reči i sećam se da je posle pevala baš onako kako sam joj napisao. To je, takoreći, bila ljubav na prvi pogled. Ona se u to vreme zabavljala sa jednim apotekarom, ubrzo su raskinuli i mi smo krenuli. Venčali smo se, ja sam otišao u Nemačku, tada mi se rodila i ćerka, pa su njih dve dolazile kod mene. Silvana je u to vreme postala mnogo popularna, posle serije ‘Ljubav na seoski način’. I život joj se završio tragično. Ne volim mnogo ni da pričam o tome”, rekao je on za Kurir.

Silvana Armenulić poginula je na današnji dan pre 44 godine: Smrt zbog koje je Jugoslavija bila u suzama

Setio se i te kobne noći kada mu je supruga nastradala.

“Vraćala se iz Aleksandrovca i u jednom trenutku ju je zabolela glava. Pevala je tamo u nekoj kafani i udarila glavom u neki šiljak, pa se s Miodragom Jašarevićem promenila u Kolarima i on je seo za volan. Da li je pao u šećernu komu ili je zaspao, šta se desilo, to se ne zna ni dan-danas. On inače nije vozio brzo, a tada se valjda oslonio na gas i direktno su udarili u kamion. Na mestu su ostali mrtvi on, Silvana i njena sestra Mirjana, koja je bila u drugom stanju. I to je cela priča”, ispričao je Armenulić za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar