Uzalud brisao snimak, svi su videli šta je uradio: Zbog Lečićevog poteza se ponovo “usijao” Tviter (FOTO)

Glumac se oglasio na Tviteru odmah nakon davanja izjave u policiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović,Screenshot

Glumac Branislav Lečić dao je juče izjavu u policiji u svojstvu građanina,povodom optužbi za silovanje Daniejle Štajnfeld, čemu je prisustvovao i zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Glumac se oglasio na Tviteru odmah nakon davanja izjave u policiji, uputio je video poruku javnosti, a komentari na njegov potez u snimku su se nizali jedan za drugim. Ono što je izazvalo pažnju svima koji su pogledali video je trenutak kada je Lečić rekao da je prošao na poligraf ispitivanju, on je u odjavi snimka poslao “poljubac”. Korisnici Tvitera su prevashodno negativnim komentarima rekli šta misle o Lečićevom potezu “poljupca”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zanimljivo je da je Lečić odmah obrisao deo videa koji su svi primetili, trenutak kada je uputio poljubac korisncima:

Pogledajte deo snimka koji je prvobitno bio objavljen i koji je Lečić ”isekao”:

Foto: Screenshot

– Koji psihopata, koje smeće – napisao je korisnik Tvitera.

Foto: Screenshot

– Gospode bože imaš ćerku, kako razmišljaš to – glasio je jedan komentar.

Foto: Screenshot

– Pričati o sebi u trećem licu je ozbiljan poremećaj…a lečenje da, treba lečiš – prokomentarisao je korisnik Tvitera.

Foto: Screenshot

– Branislave ****etino – pisalo je na Tviteru ispod objave.

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (13)

  1. Simptomi narcisoidnog poremećaja ličnosti Ovaj poremećaj se prepoznaje po najmanje pet sledećih simptoma: preteran osećaj samoživosti (npr. preteruju kad pričaju o svojim dostignućima i očekuju priznanja iako ih nisu zaslužili) preokupacija fantazijama bezgraničnog uspeha, moći, briljantnosti, lepote ili idealne ljubavi veruju da je su “posebni” i da ih mogu razumeti samo oni koji su mu slični, tj. ljudi koji mahom imaju visok status u društvu zahtevaju od drugih da im se prekomerno dive narcis uviek smatra da ima pravo na nešto (oni očekuju od drugih da se ovi automatski slažu s njihovim željama) sebično iskorišćavanje drugih sa ciljem postizanja svojih vlastitih ciljeva nedostatak empatije (nisu voljni ili sposobni da prepoznaju potrebe i osjećanja drugih ljudi) često zavide drugima i vjeruju da drugi zavide njima pokazuju arogantno, nadmeno ponašanje i stav

    Odgovori

Ostavite komentar