Milan Stanković ZGROZIO javnost: Širi paniku o vakcinama, pomenuo Vlastu, UVREDIO i Milenu i Danijelu

Peveč šokirao izjavama na Tviteru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/C.Vukojicic, Printscreen

Pevač Milan Stanković, koji je prvi put skrenuo pažnju na sebe takmičenjem u “Zvezdama Granda”, odlučio je da progovori na svom Tviteru o aktuelnim temama, a na ovaj način zgrozio je domaću javnost.

Naime, pevač se prvo dotakao teme vakcinacije zbog pandemije koronavirusa, smrti legendarnog glumca Vlaste Velisavljevića, a onda i glumica koje su se oglasile javno i podigle tužbe za silovanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Vlasta Velisavljević vakcinisan, a preminuo od korone! Case closed! (Slučaj zatvoren)”, napisao je pevač i nastavio:

“Samo mi lepo da brojimo “silovane” zarad slave i promocije svoje serije, filma. Od toga nam život zavisi je li? Pu bagro podla i licemerna!”, napisao je Stanković i naišao na brojne kritike korisnika ove mreže, kojima se obratio narednim tvitovima:

Milana Stankovića POLICIJA jurila gradom: Odmah testiran na NARKOTIKE! (FOTO)

“Botovi misle da osporavanjem, banalizovanjem i demonizovanjem mene, mogu osporiti činjenice! Ne vredi. One ostaju i bez mene”, napisao je Milan i nastavio:

Ima rezervni plan: Milan Stanković planira da počne da se bavi POLJOPRIVREDOM i to zajedno sa koleginicom

“Slobodno spalite i mene, zabranite mi pravo na mišljenje ionako mi je zabranjeno pravo na rad, integritet, kretanje. Navikao sam ja da živim bez osnovnih ljudskih prava”, zaključio je pevač.

I u ranijim tvitovima pevač je imao slične ispade, kojima je šokirao javnost i pokrenuo lavine komentara na ovoj društvenoj platformi.

RASPALIO MAŠTU obožavateljkama: Milan Stanković zadigao šorts i nastao je delirijum! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Милан има право на своје мишљење, али видим да је Србија као 48ме. Страшно. Подржавам Милана и свакога ко хоће јавно да каже своје мишљење о било чему. Ништа страшно није рекао.

    Odgovori

Ostavite komentar