Jedva su pronašli glumicu koja će igrati Vitni Hjuston: Postala je poznata zahvaljujući “Ratovima zvezda”

Tražili su je po celom svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Okiro

Godinama je u planu da se napravi film o legendarnoj Vitni Hjuston. Međutim, producenti dugo nisu mogli da nađu glavnu zvezdu filmu koja je dorasla ovakvom zadatku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle kastinga i potrage po celom svetu uloga je dodeljena britanskoj glumici Naomi Aki. Naomi je popularnost stekla ulogom Džene u filmu “Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera”.

Filmovi inspirisani Alanom Fordom u Kinoteci: “Balkanski špijun” i “Dve čađave dvocevke” u istom društvu

Ovaj biografski film će nositi naziv “I Wanna Dance with Somebody”. Režiraće ga Stela Magi, a scenario potpisuje Entoni Mekartni, autor scenarija za popularni film o “Kvinu” – “Boemska rapsodija”.

“Skoro celu godinu smo proveli u potrazi za glavnom glumicom. Bilo je teško odabrati ko će igrati Vitni Hjuston. Kada smo upoznali Naomi Aki ona nas je prosto oduševila. Njena gluma me je dirnula. Ume savršeno da prikaže Vitnin scenski nastup, ali i da suptilno prikaže i njen unutrašnji svet”, rekla je rediteljka.

Potvrđeno je i da će film smeti da koristi pesme čuvene pevačice. Peti Hjuston, njena bivša menadžerka, snaja, upravnica “Bitni Hjuston fondacije” i prijateljica će biti jedna od producentkinja filma. Takođe, odlučeno je da će kao i u “Boemskoj rapsodiji” film koristitit glas Vitni Hjuston, a ne Naomi Aki za scene pevanja.

Film bi u bioskope trebalo da stigne u novembru 2022. godine.

Mads Mikelsen je apsolutni pobednik na Evropskim filmskim nagradama: Srbija pokazala veliki potencijal

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar