UŽAS

ISPLIVALA fotografija Lečića i Danijele Štajnfeld iz 2012. godine: Na njenom licu vidi se sva TUGA (FOTO)

Tada su zajedno igrali u predstavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je da je moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, njen kolega Branislav Lečić.

“U ZNAK PROTESTA!” Mirjana Karanović odbila da igra u predstavi sa Lečićem zbog Danijele Štajnfeld

Ovaj slučaj potresao je javnost, a sada se na internetu pojavila fotografija iz 2012. godine na kojoj su i Danijela i Branislav.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Progovorio Branislav Lečić o OPTUŽBAMA glumice: Svima je uputio samo ove tri reči (FOTO)

Naime, fotografija je nastala na predstavi “Dnevna zapovest” u kojoj oboje glume. Premijera pomenute predstave bila je 2011. godine, a prema Danijelinim tvrdnjama silovanje se dogodilo 7. maja 2012. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Oglasila se ĆERKA Branislava Lečića: Evo kako je Ana reagovala na optužbe Danijele Štajnfeld na račun oca

Mnogi ljudi su konstatovali da se na ovoj fotografiji vidi sva tuga na Danijelinom licu, a kako je i sama ispričala, samo četiri dana nakon ovog zločina njih dvoje su ponovo morali da stanu na “daske koje život znače” i zajedno glume.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (40)

  1. Sto je covek ostao u razvoju... Pre bih rekao da ste Vi, BeoooogrAdjani postali umnobolna skupina Srbije. Ako se neko oblaci promiskuitetno to znaci da ta osoba ima odredjene komplekse koje leci na nacinu na koji se odeva. Osoba koja je normalnog stanja se ne "pokazuje" u takvom izdanju. Hteli ste modernizaciju, hteli ste amerikanizaciju i evropu, izvolite. Ranije je bilo pomeriš gaće da vidiš dupe, a danas ne moraš ni da pomeraš gaće - jer gaća i nema.

    Odgovori
  2. Sad se sjetila gospojica.Mozda nije htjeo da je pogleda?.Sram je bilo.Sram svih vas bilo koji sudite bez dokaza.Dabogda se vama desilo.Ovo je iz necije kuhinje.Mozda strane.Cilj urusavanje srpske kulture.Ova glumica je isla na parre ili popularnost,sazaljenje,da spere neke afere iz mladjih dana.Jos jednom sram bilo Mirjanu Karanovic.Dzaba joj sve grdna je za gledat.Kompleksi.U BDP treba ubaciti psihijatra da ispita sta se desilo.Ko je rovario radi novca.Kao pravnik osudjujem medije i ponaosob glumce ,ljude bilo kog ranga za medijski napad Lecicu tuzi svakog .A ova gospoja neka nabavi neke dokaze opipljive,bez montaze.To je lako otkriti.Imao sam te slucajeve.Lako je pljuvati.Leka je mogao imati svaku zenu koju je htjeo bez nabacivanja.Njemu su pod noge dolazile.Nije to radio.Postovao je.

    Odgovori
  3. Pogledajte malo šta ona radi Americi. Otkud New York Times da piše o njoj i ovom slučaju? Oni kao veštače snimak razgovora. Zar oni govore srpski jezik? Jedino što znamo o njoj je da je poznati glumac "silovao". Sva femi uduženja su je podržala. Pričaju neke priče koje diktira EU da uništi sve što je muško u Evropi. Uvode dozvole za sex online. Znači devojka ti daje pismenu dozvolu. Još samo da overiš kod notara. U svom haosu našeg života samo nam fali uništenje svega što je normalno za većinu ljudi. Neka Sud sudi i dosta više o tome.

    Odgovori

Ostavite komentar