“U ZNAK PROTESTA!” Mirjana Karanović odbila da igra u predstavi sa Lečićem zbog Danijele Štajnfeld

Zbog ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a sada se povodom ovog slučaja oglasila i Mirjana Karanović.

Mirjana je, naime, navela da neće igrati sa Branislavom Lečićem u predstavi “Mamu mu je*em ko je prvi počeo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Poštovani obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečić u predstavi “Mamu mu je*em ko je prvi počeo”, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac – glasi objava Mirjane Karanović na Instagramu.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana, dok je javnost juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to.

Zbog ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

Evo kako će se Lečić braniti od OPTUŽBI da je silovao Danijelu Štajnfeld



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (19)

  1. A Mira odbila jer je lajala ,a koliko znam doneta odluka da nije kriv,nije ga odbila ,nego ne moze da ga pogleda u oci jer je osudila čoveka unapred

    Odgovori
  2. Mirjana Karanović sebi dozvoljava sve. Ona sudi I osuđuje. Ona podseća na srednjovekovnu inkviziciju gde je bilo dovoljno uperiti prst U nekoga pa da bude osuđen. Ježim se se od osobe koja to radi tako lako.

    Odgovori
  3. Idi glumi u BiH ili na KiM, naravno protiv Srba. Samo za to si i sposobna. Nikakva šteta po predstavu koja će bez nje sigurno biti bolja.

    Odgovori

Ostavite komentar