HAOS

Luna i Marko se POSVAĐALi zbog njegove majke: POLUDELA je i rekla da to ne dolazi u obzir

Anabela je podržala ćerku u ovome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ LunaĐo

Marko Miljković i Luna Đogani sa nestrpljenjem iščekuju dolazak svog prvog deteta na svet, a kako piše Svet, Marko je došao na ideju da njegova majka Nedeljka dođe da živi sa njima kako bi im pomogla, što se Luni nije dopalo.

Marko JAVNO poručio Luni da ne mogu više ovako! Luna uzvratila: Stvarno nisi NORMALAN

“Luna zaista voli i poštuje svekrvu, ali se boji kako će se uklopiti. Koliko god se njih dve poštovale, Luna se plaši da bi zajednički život pokvario taj dobar odnos. Marko zna da je njegova majka duša od žene, da je smirena, popustljiva i jako dobra, pa veruje da će pomoć u kući i oko bebe mnogo značiti Luni kada se porodi, a i sigurniji bi bio kada bi Nedeljka živela sa njima. Bar ne bi morao da brine o njoj, jer ipak je ona žena u godinama, a živi sama u Brusu. Niti ima ko da joj kupi, niti da joj se nađe ako se nešto desi. Svestan je i on da joj je kako godine idu sve potrebnija pomoć sina i snaje”, rekao je dobro obavešten izvor za Svet.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gagi ne može da dočeka da mu se ćerka UDA: Jedva čekam da Luna nosi Markovo PREZIME

“Luna i Marko već mesecima traže odgovarajuću kuću u okolini Beograda, a Marko je smatrao da u velikoj kući njegova majka nikom neće smetati jer nije naporna i navalentna žena. Razmišljao je čak i da proda kuću u Brusu, pa da i taj novac uloži u kupovinu novog doma. Međutim, kada je Luni rekao o čemu razmišlja ona je poludela, rekla mu je da to ne dolazi u obzir i da ne želi da živi u zajednici. Ona je pokušala da mu objasni da nema ništa protiv njegove majke, već da je neizbežno da se porodični odnosi naruše kada su svi pod istim krovom. Jednostavno, ona želi svoju privatnost, a ne da joj se neko meša i visi joj nad glavom. Marko je onda i odustao”, istakao je izvor za pomenuti medij.

Luna i Marko ZAKAZALI venčanje u tajnosti: Otkriven datum, idu pred matičara pre njenog POROĐAJA

Kako se dalje navodi, Anabela je podržala Lunu u ovome.

“Anabela je podržala Lunu, smatra da to ne bi bilo dobro ni za koga i posavetovala je da ne pristaje na kompromis u ovom slučaju, jer kako kaže, ne treba joj svekrva u kući”, zaključio je izvor za Svet.



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (2)

  1. lepo SI TO IZMANPULISAO DA PROAŠ LUNIN STAN,KUĆU U BRUSU I TO PRENESEŠ U LIČNO VLASNIŠTVO pA ĆEŠ DA RADIŠ ŠTA TI PADNE NA PAMET.LlUNA JE SAMOSTALNA TI JOJ ČAK I NISI POTREBAN... iMAĆE DEVOJČICU I TO JOJ JE DOVOLJNO,NEKA BUDE SAMOHRNA MAJKA. A DA SAM NA NJENOM MESTU NIKADA SE NE BI VENČALA SA ČOVEKOM KOJI NEMA MANIRE, SA NEKIM KO NEMA POSAO STALNO IZANIMANJE. NEGO MLATI PRAZNU SLAMU. TI NIKADA NISI BIO ČOVEK ZA NJU NE ZABORAVI TO.PRODAJ KUĆU U BRUSU PA MAMICI KUPI MALI STAN UBGD PA JE OBIAZI VRŠI NABAVKE....SJAŠI SA UNINOG STANA I TVOJIH MANPULATORSKIH IDEJA.OD ROAJE NJENOG STANA NEMA NIŠTA, SAMO SANJAJ......

    Odgovori

Ostavite komentar