Kristina zbog karantina posle 12 godina braka prevarila muža sa KUMOM: Njegova reakcija ju je dokrajčila

Ovako nešto ni u snu nije očekivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: edmontonsun printscreen

Neobičan slučaj zabeležen je u francuskom gradu Lilu tokom prošlogodišnjeg karantina usled epidemije koronavirusa.

Tridesetosmogodišnja Nemica Kristina Jensen, udata za Francuza Žeroma J. nije više mogla da podnese muževljevu pasivnost i depresiju usled karantina, te ga je prvi put posle 12 godina prevarila u braku i to sa – kumom.

Kristina je priznala na svojoj Fejsbuk stranici da se razvodi od Žeroma i to zbog njegove depresije i odsustva bilo kakve reakcije kada mu je saopštila šta je učinila, prenosi Le Point.

“Nisam više mogla da dišem. Sedeli smo mesecima maltene u četiri zida, potpuno izolovani od svih. Toliko se uplašio virusa da nije želeo ni napolje u šetnju. Imamo dvoje dece od 9 i 6 godina, čak su ga i oni molili da se trgne iz letargije. Savetovala sam mu da ide kod terapeuta“, napisala je Kristina.

Njih je jedino obilazio kum za koga se ispostavilo da je svih ovih godina gajio simpatije prema Kristini. Jedna stvar vodila je drugoj, druga ka trećoj i oni su se zbližili.

“Nisam nimalo srećna zbog toga šta sam uradila, znala sam da ću ugroziti sve, ali u meni se ‘čaša napunila do vrha’. Želela sam da osetim život, da ponovo dišem, pored Žeroma sam mislila da ću potonuti. Potpuno ga je obuzela misao da ćemo svi umreti. Decu sam poslala kod njegove majke da žive jer više nisu osećale spokoj i sigurnost u kući. Najviše me je zabolelo to što uopšte nije reagovao na ono što sam napravila sa kumom. Kum je plakao pred njim, izvinjavao se, ali on ni da trepne. Zato se sada razvodim. Čoveku možete pomoći samo ako je voljan da mu se pomogne”, napisala je Kristina.

Francuzi su u komentarima ipak stali na stranu muža, naglašavajući njoj da se “kapetan ne napušta brod koji tone”, kao i da je morala da uloži više truda u ovim teškim vremenima da izvuče muža iz depresije.

Popunila anketu o fantazijama u krevetu, muž je slučajno pročitao: Zbog OVOG odgovora su se RAZVELI



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar